Keystone logo
Sunway University Online

Sunway University Online

Sunway University Online

Bevezetés

Üdvözöljük a Sunway Egyetemen, Malajzia egyik vezető magánegyetemén, amely szigorúan non-profit intézmény, és elkötelezett a minőségi oktatás, a vállalkozások támogatása és a kulcsfontosságú globális problémákra összpontosító kutatások iránt.

Az egyetemet a malajziai kormány 5 csillagos „kiváló” minősítéssel rendelkezik (a legutóbbi Setara értékelési gyakorlatban), és egyike annak a tizenegy malajziai egyetemnek, amely elnyerte a különleges „Premier Digital Technology University” státuszt. Szoros együttműködést alakítottunk ki számos vezető nemzetközi egyetemmel, köztük a Harvard Egyetemmel, valamint az Oxfordi és Cambridge-i Egyetemekkel. Az utóbbiak professzorai közül néhányan jeles látogatói találkozókat tartanak, amelyek alkalmanként előadásokat tartanak egyetemünknek és a tágabb Sunway City közösségnek Jeffrey Cheah Distinguished Speakers nyilvános előadássorozatunkon keresztül. Ezeket a Sunway City és az egyetem alapítójáról, Tan Sri Jeffrey Cheahról nevezték el, aki egyben a Sunway Group elnöke, Malajzia egyik vezető ipari konglomerátuma és a Sunway City fejlesztője. Nagyon szoros kapcsolatot ápolunk az Egyesült Királyságban található Lancaster Egyetemmel, ami lehetővé teszi diákjaink számára, hogy számos programon részt vegyenek a Lancaster diplomák megszerzésére.

A látomásunk

Világszínvonalú egyetemnek lenni

Küldetésünk

A sokoldalú egyének nevelése, és a társadalmunk és a globális közösségünk igényeinek megfelelő tudás felfedezésének, továbbfejlesztésének, átadásának és alkalmazásának szentelése.

A mi Creed

A Sunway Egyetem feddhetetlenségével és határozatlan elkötelezettségével a kiválóság, a vállalkozás, a szakmaiság, a pénzügyi önellátás, az innováció, a kölcsönös tisztelet és a csapatszellem

Oktatási célok

A Sunway Egyetem hallgatói:

  • váljon független, egész életen át tartó tanulókká, akik aktívan folytatják az ismereteket és értékelik azok globális alkalmazását a gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális fejlődésben
  • fel kell hatalmazni a gyorsan változó gazdasági, társadalmi és technológiai világhoz való hozzájárulás képességével és képességével
  • erős vezetői képességek és kommunikációs készségek fejlesztése
  • legyen felkészülve olyan karrierekre, amelyek lehetővé teszik számukra produktív, teljesítő és értelmes életet
  • az érték integritását és a társadalom etikus, elszámoltatható, gondoskodó és felelős tagjaivá váljanak

Tudományos programjaink diplomák, alapképzések, mesterképzések és doktori fokozatok széles skáláját foglalják magukban. Néhány rövid tanfolyamot is kínálunk. Minden programunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az iparági igényeknek, és optimális foglalkoztatási vagy továbbtanulási lehetőségeket biztosítsanak. Sok képzési programunk a Lancaster Egyetem (UK) diplomájához is vezet. Egyes programok tartalmazzák az egyes szakmai testületek szakmai vizsgáira való felkészítést vagy az ilyen vizsgák alóli felmentést a szakmai testület elismerése céljából.

Rangsorok

Az egyetem globális mércével mérve viszonylag fiatal, de már a világ egyetemeinek legjobb 2%-ába tartozik (QS World University Rankings). A 2022-es kiadásban a Sunway Egyetem a QS Asia University Rankings 2022 legjobb 18%-a között szerepelt, valamint bekerült a világ 150 legjobb 50 év alatti egyeteme közé.

Helyszínek

  • Petaling Jaya

    Jalan Universiti,5, 47500, Petaling Jaya

    Kérdések