Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Bevezetés

Miért a Sustainability Management School ?

A SUMAS célja, hogy a jövő társadalmilag felelős globális döntéshozóit nevelje, akik valódi változást fognak elérni a világban. Célja, hogy a megalapozott üzleti ismeretek és a fenntartható fejlődés mély megértésének innovatív keverékét nyújtsa.

Miért a fenntarthatóság?

A fenntartható jövő többé nem lehetőség vagy választás, hanem szükségszerűvé vált. A menedzserek következő generációinak újra kell gondolniuk az üzleti gyakorlatokat, hogy fenntartható hatást tegyenek lehetővé a környezetre, a gazdasági fejlődésre és általában a társadalomra. A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) jelentése szerint a párizsi klímaegyezmény 2030-ra 24 millió munkahelyet teremthet.

Miért Svájc?

A svájci tanulás egyedülálló lehetőséget kínál olyan svájci értékek elsajátítására, mint az integritás, a környezet tisztelete és a sokszínűség iránti tolerancia. A SUMAS egy teljes mértékben a fenntarthatóságra épülő üzleti iskola, és ez az első a maga nemében.

Miért Milánó, Olaszország?

Milánó a világ nyüzsgő divatközpontja, és egyben olyan város, amely nagyszerű dolgokat művel a zöldítés terén. Ez a tapasztalat nagyszerű kombinációt nyújt minden olyan hallgató számára, aki a Fenntarthatósági Menedzsment területére vágyik.

Miért online?

A SUMAS Online Campus sokféle idő-, hely- és kényelmi igényeit kielégíti, hogy segítsen sikeresen elérni a posztgraduális programját. A legmodernebb e-learning platformunk hozzáférést biztosít a heti kurzusok tartalmához, bármikor és bárhol. Hívjon online kapcsolatot professzoraival, valamint mester- és MBA-hallgató társaival chaten, és ütemezzen találkozókat, hogy különféle témákról beszélgessen.

Campus jellemzői

A Nemzetközi Természetvédelmi Unió (IUCN) központja a svájci Glandben, tökéletes környezetet biztosít a SUMAS-ban való tanulás ezen egyedülálló élményéhez.

Ez az innovatív épület, amelyet 2010 júniusában avattak fel, megkapta a MINERGIE ECO-P minősítést, és célja az Egyesült Államok legmagasabb szintű LEED tanúsítása.

  Helyszínek

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Svájc

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Kérdések