Keystone logo
© Tecnológico de Monterrey
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Bevezetés

Tecnológico de Monterrey 1943-ban alakult Don Eugenio Garza Sada elképzelésének és egy vállalkozói csoportnak köszönhetően, akik egy non-profit egyesületet hoztak létre Enseñanza e Investigación Superior, AC néven.

Tecnológico de Monterrey egy magán, nonprofit, független intézmény, politikai és vallási hovatartozás nélkül.

A(z) Tecnológico de Monterrey és valamennyi kampusza munkáját civil egyesületek támogatják, amelyek az ország minden részéből származó kiemelkedő vezetők számos csoportjából állnak, akik elkötelezettek a felsőoktatás minősége iránt.

Ezeknek a civil egyesületeknek a vezetőségi tagjai minden évben összeülnek, hogy meghatározzák azokat a célokat, amelyek meghozzák azokat a főbb döntéseket, amelyek elősegítik a Tecnológico de Monterrey közösségek és a nemzet fejlődésének előmozdítását célzó céljának elérését.

Tecnológico de Monterrey élvezi a nemzeti közösség támogatását, amely részt vesz az intézmény által szervezett, ösztöndíjprogramja bővítése és infrastrukturális beruházások sorsolásán.

Tecnológico de Monterrey Szabadegyetemi Iskola státuszát élvezi, amely lehetővé teszi, hogy oktatási intézményként működjön.

Célja

Tecnológico de MonterreyCélja olyan információk előállítása, amelyek képesek megváltoztatni az életeket.

Az oktatási tapasztalatainkat arra használjuk, hogy az egyéneket a változás előmozdítóivá formáljuk, akik hajlandóak mindenki javára dolgozni – olyan egyénekké, akik felelősséget vállalnak saját életükért, és tudatában vannak annak, hogy cselekedeteikkel másokat is átalakíthatnak – tehetséges, tehetséges, őszinte, elkötelezett, elkötelezett látnokokká, globális perspektívát és vállalkozói szellemet, nemcsak az egyetemen, hanem életük minden területén.

Diákjaink végzettsége kiemelkedő képességünk létfontosságú eleme. A diákokat arra ösztönzik, hogy átalakítsák gazdasági, politikai, környezeti és társadalmi valóságukat társadalmi, szakmai és személyes szinten.

Látomás

"A vezetés, az innováció és a vállalkozói szellem az emberiségért virágzik".

Tec21 modell

A Tec21 szilárd és átfogó készségek kialakítását teszi lehetővé, amelyek segítenek kreatívan és stratégiailag megoldani a jelen és a jövő kihívásait.

Miért egyedi?

Kihívás alapú tanulási modellünk négy kulcsfontosságú összetevőn alapul:

Kihívás alapú tanulás

Az egyetemi tanulmányok során a hallgatói tanulás a hallgató tanárához és a környezethez fűződő kapcsolatára összpontosít, amelyben a hallgatók diszciplináris és transzverzális készségeket fejlesztenek, valós problémákhoz kapcsolódó kihívások megoldásával, és a tanulás különböző bizonyítékaival demonstrálják elsajátításukat. Ebben a modellben a tanulás központi egysége kihívást jelent.

Személyre szabás és rugalmasság

Mielőtt pályát választottál, most egy utat választasz:

1. Elsajátítja a terület alapjait, ismeri a kapcsolódó pályákat, és megerősíti, hogy melyik pályát válassza.

2. Ön fejleszti karrierje alapvető kompetenciáit fókuszáltabb kihívásokon keresztül, miközben bővíti egyetemi tapasztalatát.

3. Továbbra is erősíti készségeit, és személyessé teszi karrierjét érdeklődési köre, szenvedélyei és tervei alapján, a rendelkezésre álló koncentrációk, tartózkodások és bizonyítványok széles skálája révén.

Inspiráló tanárok

Professzoraink a Tec történetének egyik legmélyebb átalakulásának és a hazai és nemzetközi tudományos körök érdeklődését felkeltő paradigmaváltásnak a főszereplői.

Milyen tanítási gyakorlatok különböztetik meg őket? Aktív tanulási környezeteket hoznak létre, és a kihívásokban kiváltó okot találnak a diákként megkövetelt diszciplináris és transzverzális készségek kialakításához, és elvezetik Önt a tudás valós kontextusba való átviteléhez. Emellett naprakészek és multidiszciplináris módon kapcsolódnak gyakorlatukhoz és munkájukhoz.

Belépők

Helyszínek

 • Monterrey

  Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

 • Guadalajara

  Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Santiago de Querétaro

   Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

   • Mexico City

    Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

    • Mexico City

     Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

     Programok

      Kérdések