Keystone logo

Tecnológico de Monterrey

A logo

Bevezetés

Miért tanuljon igényes készségeket itt: Tecnológico de Monterrey ?

Programjaink olyan igényes készségekkel készítik fel a hallgatókat, amelyekre szükségük van a kódolás, az adatelemzés vagy a kiberbiztonság terén való előrelépéshez vagy karrier megkezdéséhez. A virtuális tantermi élményt a tapasztalt oktatók által tanított dinamikus tantervekkel kombináljuk. Széleskörű hallgatói támogatással és források széles skálájával olyan oktatást biztosítunk, amely segít megtalálni a sikerhez vezető utat.

  • Tanfolyamaink a legújabb piaci ismereteket* tanítják meg a kódolás, az adatelemzés és a kiberbiztonság területén.
  • Mindkét programunk kényelmes részmunkaidős beosztást kínál azoknak a diákoknak, akik szeretnének jelenlegi munkahelyükön maradni, miközben értékes új készségeket szeretnének elsajátítani éjszaka, ami nagyszerű a felnőtt tanulók számára.
  • Építsen fel projektek vagy webalkalmazások széles körű portfólióját, hogy bemutassa tudását.
  • Hozzáférés a Boot Camps karrierszolgáltatásokhoz, amelyek támogatják a webfejlesztésre vagy adatelemzésre való átállást.

*A kurzusok anyaga a piaci igények miatt változhat.

Ezeket a programokat a(z Tecnológico de Monterrey az edX-szel együttműködve kínálja.Az edX-rőlAz edX, a 2U Inc. része, elismert egyetemekkel és szervezetekkel működik együtt annak érdekében, hogy innovatív, készségalapú képzést biztosítson a több mint 45 millió tanulóból álló közösség számára világszerte, hogy támogassa őket életük és karrierjük minden szakaszában. Az edX rendszerindító táborokat kínál magával ragadó tanulási tapasztalattal, szakértői szolgáltatásokkal és értékes erőforrásokkal. 2021-ig több mint 6700 vállalat vett fel diplomásokat, köztük a Fortune 100 több mint 62%-a.

Helyszínek

  • Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

Kérdések