Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Bevezetés

Innovatív JD Program

A 21. század ügyvéd többet kell tennie, mint megpróbál esetekben a bíróság előtt. Szükséged lesz képes tárgyalni megállapodások, szerződéstervezetek, kézműves települések és közvetítsen viták. A Texas A & M University School of Law, megvan Önnek szüksége. Innovatív JD program hangsúlyozza annak fontosságát, hogy valós jogi készségek, amelyek teljes mértékben felkészülni minden szempontból a karrierjét.

A Texas A & M: Befektetés az Ön jövője

Mivel részei lettünk Texas A & M University 2013-ban, most már komoly erőforrásokat fektettek értékét növeli a mértéke és a felhasználói élmény javítására, miközben te itt a jogi egyetemen. Van még sok más izgalmas változásokat a munkálatok, de már számos lépést tett, hogy fektessenek be a jövőben.

Utak a siker

Van több fajta ügyvéd. A 21. században, a gyakorló jogászok szolgálnak sokféle ügyfelek különböző kapacitások és számtalan iparágban. A Texas A & M University School of Law, akkor tartsa a lehetőségeket nyitott követésén széles oktatás. Vagy akkor válasszon egyet a három különböző utakat kínálunk. Valamennyi ilyen utak, akkor azt is választhatja, hogy összpontosítson bizonyos területeken a gyakorlatban, mint a szellemi tulajdon, illetve olaj- és gáztörvény.

Fort Worth / Dallas

Kiválasztása jogi iskola jelenti választotta otthonában az elkövetkező években, és nem fog találni egy jobb hely, ahol tanulni és élni, mint Fort Worth. Fort Worth kínál páratlan életminőséget, jogi közösség fogadja és mentorok fiatal jogászok, és a hozzáférést a széles körű munkáltatói különböző beállításokat, beleértve a gyakorlatban jogi cégek, kormányzati szervek, non-profit szervezetek és a jogi osztályok a vállalatok.

A Texas A & M University School of Law diszkriminációt tiltó irányelvek

A Texas A & M University School of Law rendelkezik esélyegyenlőségi programjába jogászképzés az összes pályázó a felvételi, beiratkozott hallgatók és a diplomások megkülönböztetés nélkül, illetve a szegregáció a földön faj, bőrszín, vallás, nemzeti hovatartozás, nem, kor, fogyatékosság, veterán státusz , szexuális irányultság, nemi identitás vagy nemi önkifejezés. Ezen túlmenően, a Texas A & M University School of Law biztosít a kar és egyéb alkalmazottak esélyegyenlőség felvételi, folytatása, támogatása és a birtoklás.

A Texas A & M JOG innovatív távoktatási programok

Kínálunk két távoktatási programok, mind azokon a területeken, ahol a tudás és készségek jelenleg nagy az igény: Vagyonkezelés és Risk Management.

A programok teljesen online, Amely dolgozó szakemberek és a diákok, akiknek személyes kötelezettségek a rugalmasság meg kell tanulni, és új készségek minimális zavarásával hogy a már teljes életet. A mi programok, mi nem csak egy kamerát a hátsó egy osztályteremben rögzíteni egy professzor előadása. Ez a megközelítés elavult és nem hatékony. Ehelyett használjuk state-of-the-art pedagógiai módszerek hogy kihasználják a legújabb online tanulási technológia. Minden tanfolyam speciálisan készített távoktatási hallgatók előtt tartva.

Mindegyik program körülbelül hat félév befejezéséhez, és befejezésekor, akkor lehetősége van arra, hogy látogasson meg minket a törvény iskolában kap megbecsült "Aggie Ring", ami egy életre tagja a kiterjedt Aggie Network.

Elérhető Távoktatási programok

 • Vagyonkezelés
 • Risk Management

Két fok - egy erős tanterv

Két különböző mértékben kínálnak az egyes programok-an LL.M. diplomát az ügyvédek (Azok számára, akik már kaptak egy JD), és a Masters Jogtudományi (M.Jur.) Nem ügyvéd szakemberek. Míg a nem jogászok lehetnek extra szükséges tanfolyam, vagy előfeltétele az amerikai jogban, hogy őket egyenrangú ügyvédjük honfitársával, a program struktúrák és a tartalom, akkor lényegében ugyanaz, függetlenül attól, JD állapotát.

Helyszínek

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések