Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Bevezetés

A mai világban a megbízható partner kiválasztása kihívást jelenthet.

Meggyõzõdünk arról, miért különbözõek vagyunk, és ez már nem történhet meg.

A TFXT kiváló tanulási rendszert kínál az FX kereskedési arénában. Ez az, amit teszünk.

A legjobb tanítási módszert kínáljuk Önnek, és elfogulatlan és pártatlan tanácsokat nyújt Önnek.

Megadjuk Önnek a személyre szabott figyelmet, amit megérdemelnek és mindannyiszor az összes szükséges szolgáltatást egy tető alatt, minden becsületes áron.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a FX világ legújabb fejleményeit. Ezt az evolúciót integráljuk oktatási platformunkba, termékeinkbe és szolgáltatásainkba, és csak akkor vesznek részt a legfrissebb fejlesztésekben, ha gazdasági értelemben érzik magukat.

Teljesen szeretjük, amit csinálunk. Szenvedélyesek vagyunk az FX-nél. Mi megbízhatóak vagyunk. Örömmel segítünk minden egyes hallgatónak, hogy elfogadjuk, hogy felvegyük, sikeres legyen lelkes elkötelezettségünk és odaadásunk révén.

Hiszünk a kapcsolat és a partnerség során ezen az úton. Nem hiszünk a diákjainkon való munkában. Mi szívesebben dolgozunk veled, hogy a lehető legjobban megfelelhessünk az Ön igényeinek, és elérjük potenciálját. Hiszünk az életben lévő diákokban.

Ha valódi partnert keres, aki mélyen törődik veled, és ki igazodik az Ön igényeihez, akkor a megfelelő helyen jöttél. A TFXT az otthona. Partner a TFXT-vel, és nem leszel elégedetlen.

Hallgatjuk az Ön igényeit, és egyszerű és pártatlan visszajelzést adunk Önnek. Felhívjuk figyelmüket igényeire, terveire és célkitűzéseire, és áttekintjük őket az Ön által elérni kívánt célok keretében. Ha nem értünk egyet, akkor diplomáciai úton feltétlenül őszinte leszünk veled, így megmutatjuk a nézeteltéréseink okait. Hiszünk a hitelességben.

Számunkra személy vagy, nem számlaszám. Egy olyan üzleti világban, ahol a számlaszámok és a tranzakciók fontosabbá válnak, mint a nevek, büszkék vagyunk arra, hogy személyes érdeklődést tanúsítsunk mindazért, amit nekünk tettünk. Azt is vállaljuk, hogy megadja az egyéni figyelmet, amit megérdemel, mint hallgatónk.

Mindenben, amit teszünk, arra törekszünk, hogy személyre szabja megközelítésünket az Ön egyedi igényeihez és követelményeihez, mivel értékeljük valamennyi érdekeltünket.

A versenyhez versenyképes árú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. A technikai megoldások kihasználása, amelyek automatizálják a folyamatokat a hátulról, és a költségszabályozó rendszerek hatékony kezelése lehetővé teszi számunkra, hogy értékeljük árainkat az értékteremtésünknek megfelelően. Nem veszélyezteti a termékek vagy a tapasztalatok minőségét. A minőség fontos. Amit teszünk, a mi nevünkben tükrözi a szervezetet és a megbízásokon dolgozó egyéneket. Soha nem fogunk kompromisszumot kötni minőségi szabványainkra, hiszen nagyon fontosnak tartjuk hírnevünket. Elkötelezettek vagyunk az ígéretünk teljesítésében. Az integritás és az önrendelkezés kérdése.

Meggyőződésünk, hogy minden ember egy egyedülálló értékes ember, aki álmokkal, korlátlan tehetséggel és sikerességgel és nagysággal rendelkezik.

Kérem, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy részt vegyen utazásánál a potenciál elérésében és az álmaid élvezetében.

Helyszínek

Helyszínek
  • New York

    New York, Amerikai Egyesült Államok

    • facebook
    • instagram
    • youtube

Kérdések