Keystone logo
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Bevezetés

The Citadel mérföldkő a dél-karolinai Charlestonban, oktatási hírneve és gazdag története miatt híres. Az 1842-ben alapított The Citadel egyetemi hallgatói The Citadel rendelkezik, körülbelül 2300 hallgatóval, akik a Dél-Karolinai Kadeták Testületét alkotják. További 1000 hallgató vesz részt The Citadel Graduate College-ban, egy polgári esti és online programban, amely végzős és szakmai diplomákat, valamint egyetemi programokat kínál.

The Citadel küldetése az, hogy oktatja és fejlessze a kadétokat és a hallgatókat, hogy az élet minden területén élenjáró vezetõvé váljanak, azáltal, hogy fegyelmezõ és intellektuálisan kihívásokkal teli környezetben vezetik be a kollégium alapvetõ értékeit.

122379_badge.PNG

Kilenc egymást követő évben, U .S. hírek

The Citadel a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetsége Felsőoktatási Bizottság akkreditálta, hogy érettségi, mesterképzési és oktatási diplomákat nyújtson. A tanárképzés, a tanácsadói oktatás, az írástudás és az oktatásvezetés egyetemi és posztgraduális végzettségét az Országos Tanárképzési Akkreditációs Tanács (NCATE) akkreditálta. A Tommy

Helyszínek

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Kérdések