Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Bevezetés

A mi történetünk

The College for Adult Learning 2009-ben regisztrált képzési szervezetként (RTO) alakult, és az eredményekre összpontosító, gyakorlati képzési megoldások iránti elkötelezettségünk révén, páratlan támogatással és rugalmassággal, valódi változást értünk el az elmúlt 10 év során.

A TAFE/Egyetemi szektor elkötelezett felsővezetői csoportja alapított minket, akiket Ausztráliában felnőtt tanulók inspiráltak, és akik kétségbeesetten keresnek releváns tanfolyamokat, személyre szabott tanulást, gyakorlati tanulmányi lehetőségeket, átfogó támogatást, munkakész készségeket és valódi eredményeket.

Miért érdemes CAL -val tanulni?

Hogyan vezetjük diákjainkat a sikerhez

A (z) The College for Adult Learning területén kialakított elképzelésünk középpontjában az áll, hogy valódi eredményeket hozzunk létre a diákok számára.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott tanulási utakkal, vonzó és az iparág szempontjából releváns tananyagtartalommal, extra tanulmányi erőforrásokkal és eszközökkel segítjük a hallgatókat céljaik elérésében. Korlátlan mentorálást és támogatást kaphat tapasztalt szakemberektől.

Hiszünk a változásban.

Három vezérelvünk van, amelyek meghatározzák azt, ahogyan az egyéni online tanfolyamokat a CAL hallgatóinak nyújtjuk. A velünk való tanulás túlmutat egy papírlapon. A CAL tanfolyam segítségével inspirálódjon saját világának alakítására-páratlan támogatást, a valós életben alkalmazható készségeket és tudást kapjon, és élvezze a rugalmas tanulást.

Fedezze fel, mi különböztet meg bennünket.

A sikerre tervezett tanfolyamok

Szánunk időt arra, hogy a siker érdekében képzési termékeinket kutassuk és megtervezzük, és büszkén szakosodunk az ipar és a hozzánk hasonló jövőbeli vezetők által igényelt tanfolyamok létrehozásában.

 • Azért jöttünk létre, hogy segítsünk az embereknek változtatni a karrierjükön. Ez azt jelenti, hogy megfelelő kurzusokat kell végezni, amelyek célja a jövőre összpontosító készségek fejlesztése és valódi eredmények létrehozása. Tanfolyamainkat úgy alakítjuk ki, hogy nagy hangsúlyt fektessenek a munkahelyükre, értékelésünket a tanfolyam gyakorlati alkalmazásai köré tervezzük, és tartalmunkat az iparág specifikus igényeihez igazítjuk. Ez segít annak biztosításában, hogy tanfolyamaink a mai munkahelyen és a holnapi iparban szükséges tartalmakat és készségeket biztosítsák.
 • A modern munkaerő igényeit vizsgáló kutatásunk azt találta, hogy a munkaadók dinamikus vezetőket keresnek, nem csak szakembereket. A munkáltatók egyre inkább átruházható csapatvezetési és projektmenedzsment-készségeket keresnek annak biztosítása érdekében, hogy jövőbe fókuszáló, dinamikus munkaerővel rendelkezzenek.
 • Biztos lehet benne, hogy a CAL képesítéssel lehetősége lesz nemcsak a megfelelő technikai készségek és ismeretek fejlesztésére, hanem az átruházható készségekre is, amelyek sikeres vezetővé teszik.

Egyedülálló kettős diploma program

Biztos lehet benne, hogy a CAL képesítéssel lehetősége lesz nemcsak a megfelelő technikai készségek és ismeretek fejlesztésére, hanem az átruházható készségekre is, amelyek sikeres vezetővé teszik. Azt akarjuk, hogy versenyelőnyben legyen részed a karrieredben. Ezért hoztuk létre az integrált kettős diploma és a kettős képesítési tanfolyamok csomagját, hogy jobban igényelt készségeket biztosítsunk.

Takarítson meg több száz órányi tanulási időt

 • Takarítson meg időt és pénzt, ha integrált kettős oklevelű képesítést választ. Tanfolyamaink két különböző képesítésből álló egységeket egyesítenek, hogy egyedi csomagot hozzanak létre, amely több száz órányi tanulmányi időt takarít meg.

Egyedülálló készségek, amelyek segítenek kiemelkedni a tömegből

 • Egységeinket az iparág vezetőivel konzultálva kézzel választják ki, és holisztikus és jövőbe fókuszáló tanfolyamokat hoznak létre. Találja meg a megfelelő kombinációt, amely megfelel képességeinek és karrier -törekvéseinek.

Két országosan elismert képesítés

 • A kurzus befejezésekor két külön képesítéssel leszel a legjobb. Az akkreditált tanfolyamok integrálása gyakorlati tudást biztosít minden iparágban, és egyszerű Pathways a továbbtanuláshoz.

Összpontosítson tanulóinkra egész útjuk során

A CAL -on elkötelezettek vagyunk hallgatóink sikerei iránt - a beiratkozástól az érettségiig és azon túl.

A CAL csapat minden tagja elkötelezett amellett, hogy segítsen Önnek sikeresen tanulni.

 • A TAFE -kkal, egyetemekkel és nagy RTO -kkal ellentétben a CAL -ban nem csak számként kezelik . Elkötelezettségünk azzal kezdődik, hogy időt szánunk céljaink megértésére, személyre szabott és rugalmas tanulási megoldásokat kínálunk, és szenvedélyes mentorok és támogató csapatok hajtják.
 • Egyénként, saját körülményeivel egyedülálló képzési igényei vannak, és célunk, hogy az Ön számára megfelelő módon támogassa tanulási útját. Személyre szabjuk a tanulási tervet, és létrehozunk egy Pathway hogy megfeleljen Önnek és tapasztalatainak. Függetlenül attól, hogy mi a karrier célja, mi segítünk eljutni oda.
 • Élvezze a páratlan támogatást, amikor szüksége van rá. Megértjük, hogy mindenkinek más a tanulási stílusa, és különböző szintű és típusú támogatásra van szüksége. Számos támogatási lehetőséget kínálunk, mint például a gyors reagálású élő csevegés, ütemezett egy-egy coaching ülések egy tapasztalt tanulási edzővel, bejelentkezés a barátságos támogató csapattól stb.

Páratlan támogatás és rugalmasság

Amikor a CAL -nál tanul, biztos lehet benne, hogy elkötelezettek vagyunk a karriercéljainak elérésében. A versenytársainkkal ellentétben nem számítunk fel drága díjakat az RPL, a kurzusátutalások vagy az opcionális 6 hónapos hosszabbításért. Célunk az, hogy a szükséges módon támogassuk Önt a teljes tanulási út során, és segítsen elérni képesítését.

Az RPL -nek nincs díja

 • Szeretnénk elismerni Önt meglévő tudása és készségei miatt. Az elismerés az előzetes tanulásért (RPL) hatékony módja annak, hogy a már hozzáértő szakemberek gyorsabban szerezzenek képesítést. Más RTO -kkal ellentétben nem számítunk fel pályázati díjat az RPL -re vagy egységdíjat az RPL -re.

Nincs díj az átutalásokra vagy a halasztásokra

 • A CAL -nál együtt dolgozunk veled, hogy megtaláljuk a Pathway amely a legjobban megfelel karriered céljainak. Ez az oka annak, hogy nulla díjat kínálunk tanulóink számára a kurzusátutalásokért. Diákjaink elfoglalt életének kielégítésére ingyenes 90 napos halasztást kínálunk, és egy ingyenes 6 hónapos meghosszabbítást is kínálunk.

30 napos kockázatmentes garancia

 • Bízunk benne, hogy tetszeni fog a tanfolyam. Ha azonban úgy találja, hogy a tanfolyam nem megfelelő, akkor az első 30 napon belül visszavonhatja a tanfolyam díjainak teljes visszatérítését, levonva egy 150 dolláros adminisztrációs díjat. Ellentétben más RTO-kkal, akik akár 14 napos visszatérítési időszakot kínálnak, a CAL-nál 30 napot kínálunk diákjainknak.

Újraregisztrációk és bővítések

 • Annak érdekében, hogy diákjaink folytathassák tanulási útjukat, ingyenes 6 hónapos meghosszabbítást kínálunk annak biztosítására, hogy a legjobb helyzetben legyenek a tanfolyam elvégzéséhez. Örömmel kínálunk újbóli beiratkozást is. Soha nem számítjuk fel a teljes tanfolyam díját az újbóli beiratkozásért (bizonyos díjak felmerülnek).

Valódi eredmények a karriered számára

Arra koncentrálunk, hogy valódi eredményeket nyújtsunk, ne csak egy papírt.

 • Az egyik ok, amiért kézzel választjuk ki oktatóinkat, annak biztosítása, hogy rendelkezzenek tapasztalattal és gondolkodásmóddal, hogy értékes mentorálást biztosítsanak diákjainknak . Ez túlmutat az értékelésen, ez a lehetőség arra, hogy a diákok beszéljenek valakivel, aki már ott volt és ezt megtette. Lehetőség arra, hogy ötleteit visszaverje valakiről, mélyebben megértse a vezetést és gyakorlati tanácsokat, amelyeket azonnal használhat.
 • Tanuló edzőink nem csak oktatók, hanem iparági vezetők és mentorok- és minden tanulónk rendelkezésére áll, hogy személyre szabott támogatást kérjenek.

Valódi eredmények garanciája

Valódi eredményekre vonatkozó garanciánk az Ön elkötelezettsége az Ön és a karriercéljai iránt, biztosítva, hogy tanulmányai valós előnyökkel járnak.

Ez a garancia a folyamatos munkánk része, hogy támogassa Önt tanulmányi útján. Csapatunk, értékeléseink és visszajelzéseink mind arra összpontosítanak, hogy segítsenek a karrierjében, nem csak a tanfolyamon.

Helyszínek

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Kérdések