Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Bevezetés

A The Economist megalapítása óta minden üzleti és politikai dolog megbízható forrása, a tényeken és a szigorúságon alapuló információkért küzd.

Az Economist világlátása, stílusa és filozófiája különbözteti meg egymástól. Nemzetközi fókuszával és elérésével objektív elemzést és eredeti betekintést nyújt, miközben tiszteletlen és független marad.

Az Economistról

Globális perspektívájának és egyedi hangjának köszönhetően a The Economist a digitális technológiát hasznosította, hogy a világ minden tájáról érkező olvasók és közönség számára megbízható szűrőt biztosítson a nemzetközi ügyekben. A The Economist röviden, világosan, véleménynyilvánítással és szellemességgel lepárolja, mi számít a globális napirenden, és ami a legfontosabb, mit kezdjen vele. Ezért olvassák hetente milliók a The Economistot, köztük a világ vezető politikai és üzleti személyiségei.

The Economist online tanfolyamok

A The Economist véleményének objektivitása és a betekintés eredetisége megmutatkozik kurzusajánlatában, amely felvértezi a résztvevőket azokkal az ismeretekkel, amelyekkel a globális problémák hatásaiban saját kontextusukban eligazodhatnak. Egyedülálló globális perspektíváját kihasználva a The Economist olyan oktatási tartalmat tud létrehozni, amely koncepcionális eszközöket biztosít a globális változások hatékony tervezéséhez.

Miért tanuljon online a The Economist segítségével

Az Economist és a GetSmarter sokféle jegyzetet, infografikát, animációt, videót és esettanulmányt állított össze az elméleti és gyakorlati ismeretek összevonására. A vendégelőadók közé tartoznak a The Economist vezető szerkesztői szakterületeikről, és a területük globális vezetői. A gyakorlati tanításokat kis- és nagycsoportos megbeszélések gazdagítják, és a feladatok célja a világ minden tájáról érkező résztvevők bevonása és kihívása. Az egyes szervezetekre és szerepekre vonatkozó relevanciát és következményeket kirajzolva a tanfolyam folyamatos értéket ad minden résztvevő üzleti és szakmai életéhez.

Kapcsolatba lépni

+1 847 440 3906
[email protected]

Helyszínek

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Kérdések