Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Bevezetés

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

A kutatás, az oktatás és a klinikai szolgáltatások révén The Family Institute at Northwestern University az ország egyik vezető kapcsolat-alapú viselkedés-egészségügyi szervezete, amely elkötelezett a gyermekek és serdülők, párok, családok és egyének megerősítése és gyógyítása mellett.

Küldetésünk és megközelítésünk

Mélyen elkötelezettek vagyunk az egész családrendszer megerősítése és gyógyítása mellett azáltal, hogy összehozzuk a megfelelő partnereket, hogy támogassuk a gyermekeket, felnőtteket, párokat és családokat az egész életen át. Kutatóként, oktatóként és terapeutaként ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt dolgozunk a változáson .

"A Family Institute úgy határozza meg a családot, ahogyan te a családot."

A kezelést az ügyfél egyedi igényeihez és céljaihoz igazítjuk. A The Family Institute minden egyes klinikusa mögött több mint 70 klinikusból álló együttműködő csapat áll, akik folyamatos tanulásban, konzultációban, információmegosztásban és hatékony beutalásokban vesznek részt.

Partnerségünk a Northwestern Egyetemmel

1965 óta oktatók, a The Family Institute a Northwestern University Graduate Schooljával és Kutatási Hivatalával együttműködve ad otthont az Alkalmazott Pszichológiai és Családtanulmányok Központjának. A Northwestern Egyetemmel fennálló hosszú távú partnerségünk az ország legjobb kapcsolatalapú viselkedés-egészségügyi oktatási és kutatási programjai közé sorol bennünket.

Helyszínek

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Amerikai Egyesült Államok

   Kérdések