Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Bevezetés

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) egy olyan főiskola, amely kiváló minőségű, adósságmentes, EU-akkreditált diplomákat kínál filozófia, pszichoanalízis, teológia és társadalomtudományok egyetemi és posztgraduális szintjén. Díjnyertes és vezető tudósokkal a karukban, amelyek tulajdonosai az oktatók és az öregdiákok, a GCAS a kutatók egyedülálló közössége, amely tudásmegosztó gazdaságot hoz létre.

A GCAS filozófiája

A GCAS új modellt kínál a jövő kutatóinak és hallgatóinak, hogy szabadon tanulhassanak és fedezhessenek fel ismereteket adósság nélkül.

A tanulmányi szabadságot veszélyezteti a hallgatói adósság. Ezért létrehoztunk egy teret a kritikai gondolkodás és reflexió ápolására és ösztönzésére gazdasági nyomás nélkül. Diplomások és oktatók közös tulajdonában vagyunk, így a gondolkodás szabadsága eredendően együttműködő és globális.

Kutatás a GCAS-nál

A GCAS küldetése a magas színvonalú, adósságmentes oktatás, amely olyan kreatív és új kutatási formák számára biztosítja az erőforrásokat, amelyekre hagyományos egyetemi környezetben nincs lehetőség. Hiszünk abban, hogy az oktatás eleve interszubjektív tapasztalat, amely megköveteli az ötletek nyílt megosztását és javaslattételt, valamint új és merész gondolkodási és cselekvési irányvonalak kialakítását szigorú tudományos módszerekkel. Ezért akadémiai közösségünk számára alapvető fontosságú, hogy tiszteljük a különböző, néha kihívást jelentő gondolkodási, teljesítmény- és cselekvési irányokkal rendelkező kutatótársakat. Tevékenységünk lényege, hogy nyitott, befogadó és kihívásokkal teli környezetet hozzunk létre és tartsunk fenn, amelyben az ember kritikusan fejleszthet ötleteket és kutathat, amit fontosnak tart a világ számára.

A GCAS alternatívát kínál a hagyományos akadémiával szemben azáltal, hogy olyan támogatást nyújt, amely lehetővé teszi a kutatók számára, hogy komoly tudományos és interdiszciplináris kutatásokat végezzenek a felsőoktatás hagyományos modelljéhez képest, amely a hallgatói adósságon, a profiton és a kutatásokon alapul, és túl gyakran nem foglalkozik a legbosszantóbb kérdésekkel. bolygónk túlélésével és további, valódi emberi virágzásával szembesülő kérdések. A GCAS hisz abban, hogy a kutató/hallgató szigorú tudományos kutatás révén felelősséggel tartozik a közjóért. MA és Ph.D. A programok lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak arra, hogy karunkkal és tudományos közösséggel együttműködve komoly és tartós tudományos kutatásokat végezzenek.

Küldetésünk

„A világ legmagasabb színvonalú oktatási és kutatási lehetőségeinek biztosítása, adósságmentesen.”

Küldetésünk globális és tartós. A globális oktatás vezetőjévé válásához elegendő képesség és kapacitás bátorságot és következetes innovációs törekvést igényel. Ezek az újítások a GCAS összes oktatójának, munkatársainak, kutatóinak és hallgatóinak szakértelméből és elhivatottságából származnak. Professzoraink elkötelezettek a tanítási gyakorlatok mellett, amelyek az elméleti és gyakorlati módszerekre összpontosítanak, hogy maximalizálják a hallgatók képességeit és ajándékait világunk jobbá tétele érdekében. A GCAS közösség sokszínű hallgatói körünkre támaszkodik, hogy továbbra is lehetőséget biztosítson erre a jól megalapozott, adósságmentes és erősítő oktatásra.

Az értékeink

„Mindenekelőtt a szabadságot értékeljük. Az új koncepciók, ötletek és gyakorlatok létrehozásának, felfedezésének és innovációjának szabadsága közösségünkön belül.”

A GCAS jövőképe továbbra is következetes. Megragadja stratégiai irányunkat, a kiválóság iránti elkötelezettségünket, valamint a globális elérést és hozzáférést. Jövőképünk a neves tudósokkal és a fiatalabb generáció legokosabb elméivel és ambícióival való fokozott szinergia útját jelöli ki. Ez azt is jelenti, hogy alkalmazkodni tudunk és fogunk is alkalmazkodni a technológia változó hullámaihoz, kihasználva a lehetőséget, hogy az osztálytermet a hagyományos tégla-és habarcs főiskolán túl virtuális, élő és interaktív környezetté bővítsük.

A látomásunk

„Világvezető főiskolává válni, amely a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtja adósságmentesen minden képzett hallgató számára világszerte.”

A GCAS jövőképe továbbra is következetes. Megragadja stratégiai irányunkat, elkötelezettségünket a kiválóság, az igazságosság, az igazság és a globális fellépés iránt. Jövőképünk a neves tudósokkal és a fiatalabb generáció legokosabb elméivel való fokozott szinergia útját jelöli ki. Ez azt is jelenti, hogy alkalmazkodni tudunk és fogunk is alkalmazkodni a technológia változó hullámaihoz, kihasználva a lehetőséget, hogy az osztálytermet a hagyományos tégla-és habarcs főiskolán túl virtuális, élő és interaktív környezetté bővítsük.

Helyszínek

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

Kérdések