Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Bevezetés

The Poynter Institute az újságírás világméretű vezetője. Ez a világ vezető oktatója, újítója, hívója és forrása mindazoknak, akik az állampolgárok bevonására és tájékoztatására vágynak.

A Poynter elősegíti a véleménynyilvánítás szabadságát, a civil párbeszédet és a kényszerítő újságírást, amely segíti a polgárokat az egészséges demokráciában. Felkészítjük az újságírókat világszerte, hogy felelősségre vonják a hatalmas embereket, és az őszinte információkat népszerűsítsék az ötletek piacán.

A Poynter inspiráló és praktikus hely, összekapcsolja az újságírás változatos mesterségeit magasabb küldetésével és céljával. A Poynter a személyektől való coachingon és az intenzív gyakorlati szemináriumokon át az interaktív online tanfolyamokig és a médiában történő beszámolókig segíti az újságírókat a készségek fejlesztésében és a mesemondás emelésében egész karrierjük során.

Mi összehozzuk a Poynter oktatói és ipari szakértőit, hogy feltárjuk az újságírás, a technológia és a közérdek kereszteződését.

A személyre szabott coachingtól és gyakorlati szemináriumoktól kezdve az interaktív, online tanfolyamokig a Poynter tanítás célja a készségek élesítése, a karrier emelkedése és a fantázia meggyújtása. Karunk és az ipar legfényesebb elméje, valamint a legeredményesebb újságírók és oktatók vezetésével a Poynter-tapasztalat összeköti Önt képzett tanárokkal és a kézműves többi hallgatójával.

Megtanítjuk azokat, akik kezelik, szerkesztik, gyártják, programozzák, jelentik, írják, blogolják, fényképezik és tervezik, akár hírszervezetekhez tartoznak, akár független vállalkozóként dolgoznak. Megtanítjuk azokat, akik középiskolában, középiskolában és főiskolán tanítanak és diákokat - a holnap újságíróit. Mi pedig megtanítjuk a nyilvánosság tagjait, segítve őket jobban megérteni, hogyan készül az újságírás, és hogyan mondják el maguknak, hogy hiteles-e.

Helyszínek

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Kérdések