Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Bevezetés

Kutatásunkról, fejlesztésünkről és innovációnkról világszerte elismertek vagyunk, és több mint 425 éve világszínvonalú oktatást biztosítunk diákjainknak.

The University of Edinburgh" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json="{"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""}" />

Az edinburgh-i diploma bevált Önnek

The University of Edinburgh a világ egyik legjobb egyeteme, folyamatosan a világ legjobb 50-e között van, és a 22. helyen áll a 2024-es QS World University Rankings rangsorban.

Diplomásaink a munkaadók szerint a 26. helyen állnak a világon 1 .

Kiválóság a kutatásban

The University of Edinburgh nemzetközi hírnévnek örvend az innovatív kutatások terén számos tudományterületen.

A 2021-es Research Excellence Framework (REF2021) eredményei szerint az egyetem a negyedik helyen áll az Egyesült Királyságban kutatásának minősége és szélessége alapján – az úgynevezett kutatási ereje –, és Skócia legmagasabb rangú intézménye.

A REF2021 eredményei azt mutatják, hogy az egyetem kutatási tevékenységének közel 90 százaléka a legmagasabb – 4 csillagos és 3 csillagos – kategóriába tartozik, amelyek a „világvezető”, illetve a „nemzetközileg kiváló” kategóriába tartoznak, ami 10 százalékpontos növekedést jelent az előzőhöz képest. REF 2014-ben.

Calton Hill in Edinburgh

Innováció a tanításban

A Minőségbiztosítási Ügynökség legfrissebb jelentése a lehető legmagasabb minősítést ítélte nekünk a hallgatói tanulási tapasztalat minőségére vonatkozóan. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy innovatív tanítási megközelítéseket fejlesszünk ki annak érdekében, hogy felfedezzük a diákok számára legmegfelelőbb módszereket, beleértve az e-learning technikákat és a társak által segített tanulást.

Az online tanulás szakértői

A posztgraduális online diplomák legnagyobb portfólióját kínáljuk az Egyesült Királyságban 2 , 2005 óta több mint 8000 online hallgatót fogadunk. Rugalmas és támogató programjaink jól beváltak, és egyre népszerűbb választás a továbbtanulás és a szakmai vagy családi kötelezettségek közötti egyensúlyt kereső hallgatók számára.

Gyönyörű főváros

A világ 10 legjobb diákvárosa közé sorolt Edinburgh egy kompakt város, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, amelyek megkönnyítik a közlekedést és az utazást Skócia más részeibe.

Edinburgh elég nagy ahhoz, hogy mindenki számára kínáljon valamit, de elég kicsi ahhoz, hogy otthon érezze magát. Edinburgh egy modern, kifinomult és gyönyörű európai város sokszínű, multikulturális közösséggel.

Lehetőségek és támogatás a sikerhez

Hozzáférhet a világ egyik legnagyobb és legfontosabb tudományos könyvtárához, ahol több mint 1,8 millió nyomtatott kötet található. Ezenkívül 30 nyílt hozzáférésű számítógépes labor 24 órás hozzáféréssel rendelkezik a kulcsfontosságú helyeken, valamint ingyenes laptopkölcsönök.

Ingyenes Hallgatói Tanácsadó Szolgálatot és Egyetemi Egészségügyi Központot kínálunk, Hallgatói Fogyatékosügyi Szolgálatunk pedig számos támogatást nyújt a fogyatékkal élő hallgatóknak. Kiváló gyermekgondozási szolgáltatásokat is kínálunk, megkönnyítve a szülői szerep és a tanulás közötti zsonglőrködést.

Lenyűgöző globális közösség

Ambiciózus nemzetköziesítési stratégiánk biztosítja, hogy az általunk nyújtott oktatás és kutatás globális előnyöket kínáljon. A világ 20 legjobb nemzetközi egyeteme között vagyunk 4 . A világ országainak kétharmadából tanulnak itt diákok.

Együttműködünk a világ számos vezető intézménnyel olyan változatos területeken, mint az e-tudomány, a mérnöki tudomány, az élet- és orvostudomány, valamint a művészet és a kultúra. Tagjai vagyunk az Universitas 21 globális kutatóhálózatnak, valamint a Coimbra Group és a LERU európai hálózatoknak is.

Vezető a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság terén

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy világelsők legyünk a globális kihívások kezelésében, beleértve a szegénységet, az éghajlatváltozást, valamint az energia-, élelmiszer- és víz iránti növekvő keresletet.

Skócia első Fairtrade Egyetemeként 2004 óta támogatjuk a fejlődő országok gazdálkodóinak és közösségeinek jobb feltételeit.

Az 1990-es évek eleje óta küzdünk a környezeti fenntarthatóság mellett, és alapítói aláírói voltunk a 2009-es egyetemek és főiskolák éghajlati kötelezettségvállalásának és a 10:10 kampánynak.

Az egyetem számos globális akadémiának ad otthont, amelyek elkötelezettek az egészséggel, az igazságszolgáltatással, a környezettel, valamint a mezőgazdasággal és az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kérdések kezelése mellett. Az Akadémiák átlépik a kutatás és az oktatás határait, és multidiszciplináris választ adnak a kihívást jelentő globális problémákra.

1QS World University Rankings 2024 2Felsőoktatási Statisztikai Ügynökség 2017/18 3QS Student Cities 2023 4Times Higher Education, A világ legtöbb nemzetközi egyeteme 2022

Vízumkövetelmények

Előfordulhat, hogy diákvízumot kell kérnie az Egyesült Királyságba való belépéshez.

Rangsorok

Folyamatosan a világ 50 legjobb egyeteme közé tartozunk. A 22. helyen állunk a legutóbbi QS World University Rankings rangsorban.

Diplomásaink a 26. helyen állnak a világon a munkaadók szerint (QS World University Rankings 2024)

Edinburgh a 2. legjobb diákváros az Egyesült Királyságban, az 5. Európában és a 10. a világon. (QS legjobb diákvárosok 2023)

Tanulói beszámolók

Helyszínek

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

    Kérdések