Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Bevezetés

The University of Edinburgh összetett, gyorsan változó világunkban már több mint 400 éve állandó.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Tanuló itt: <span translate= "no">The University of Edinburgh " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />Amint azt a Covid-19 világjárvány tartós hatásai mutatják, a társadalom jelentős kihívásokkal néz szembe. Vezető globális egyetemként biztosak vagyunk abban, hogy az oktatás létfontosságú szerepet fog játszani e problémák megoldásában, és élvezzük a közös felelősségünket, hogy válaszoljunk rájuk.

Ez olyasmi, amit közösségünk mindig is csinált. Együtt bővítettük az emberi tudás mélységét és javítottuk a hétköznapi emberek életét.

Az itt végzett kutatások a kloroformos érzéstelenítés, a Higgs-bozonrészecske és az in vitro megtermékenyítés felfedezéséhez vezettek. Oktatóink, diákjaink és öregdiákjaink felfedezték a szén-dioxidot, vezették a skót felvilágosodást a kortárs gondolkodás alapjainak lefektetésével, genetikailag módosított oltóanyagot fejlesztettek ki a hepatitis B ellen, és azonosították a SARS koronavírust.

Régóta élvezzük az innováció és az együttműködés szellemét, és ezt ma is élvezzük. Büszkén nyitottak vagyunk mindenki felé, új szemlélettel és perspektívával rendelkező embereket hozunk össze egy olyan nemzetközi közösségben, amely Európa adattőkéjét hozza létre, küzd az éghajlatváltozással, és előkészíti az utat az új termékenységi kezelések előtt. Tudósaink gyógymódokat keresnek a rák ellen, gyógyszereket dolgoznak fel a Covid-19 koronavírus kezelésének javítására, és hozzájárultak a védőoltás globális felkutatásához.

Együtt nyitottak vagyunk ma a világra, hogy befolyásolni tudjuk a holnapi világot.

Vízumkövetelmények

Rangsorok

Helyszínek

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Kérdések