Keystone logo
The University of Zambia ECAMPUS

The University of Zambia ECAMPUS

The University of Zambia ECAMPUS

Bevezetés

A Zambiai Egyetem több mint 100 000 diplomát adott ki, és hozzájárult a kutatáshoz és a technológiai fejlesztéshez a helyi és nemzetközi közösségek számára. Több mint 100 együttműködési megállapodást kötött világszerte neves egyetemekkel.

akadémikusok

Egyetemi diplomák

Az alapképzési programokat elsősorban dolgozó felnőtteknek tervezték, akik nem képesek veszélyeztetni más kötelezettségeiket.

Mesterfokozatok

Készen áll arra, hogy karrierjét egy újabb szintre emelje? Az UNZA jelenleg mesterképzési szintű programokat kínál az üzleti és oktatási témák között.

Vezetői oktatás

A vezetői képesítések célja, hogy segítsék a szakembereket új készségek elsajátításában, különös tekintettel a valós alkalmazásokra.

Az UNZA története

A University of Zambia (UNZA) hozta létre törvény 66. számú 1965. Az első bevitel diákok került sor március 17 1966 mottója az egyetem, Üzemeltetési és Excellence vezette fejlesztése az egyetem megalakulása óta .

Az UNZA Lusakában található, két egyetemen. A fő campus a Great East Road Campus, és a Great East Road-on található, 6 km-re a városközponttól. A másik egyetem a Ridgeway Campus, amely ellátja az Orvosi Iskolát. A John Mbita úton található, 4 km-re délre Lusakától, az Egyetemi Oktató Kórházzal szemben.

1965 októberében Őexcellenciája, a Zambiai Köztársaság elnöke hozzájárulását adta az 1965. évi 66. törvényhez, és annak megkezdése ugyanabban az évben 1965. november 12-én jogi úton megalapította a Zambiai Egyetemet.

Az újjáalakult ideiglenes tanács alatt az alkalmazottak felvétele gyors ütemben haladt az első hallgatói felvétel határidejéig, azaz 1966. március 17-ig. Ezen a napon kezdődött az első tudományos ülés a Ridgeway Campuson.

Az elnök, Dr. Kaunda kancellárként 1966. július 12-én lett kinevezve több mint ötven más egyetem képviselőinek és mintegy kétezer vendég jelenlétében. A következő nap. A kancellár letette a zambiai egyetem alapkövét a Great East Road campuson.

Menedzsment filozófia

Az egyetem olyan részvételi menedzsment stílust fog felölelni, amely motiválja a munkavállalókat, olyan munkakörnyezetet biztosít, amely elősegíti a magas termelékenységet, a csapatmunkát, amelyben a vezetés példaként szolgál, hatékony kommunikációt és útmutatást biztosít, amely mindenki számára hozzáférhető, és elősegíti az egyéni növekedést.

Főbb értékeink

 • Akadémiai szabadság
 • felelősségre vonhatóság
 • Részvény
 • Kiválóság
 • Zöld környezet
 • Innováció
 • becsületesség

Küldetésünk és jövőképünk

 • Vízió: Kiváló egyetem, amelyet a tudás, az innováció és a társadalmi érzékenység követése vezérel
 • Küldetés: Megfelelő, innovatív és kereslet által vezérelt felsőoktatás biztosítása a társadalmi-gazdasági fejlődés érdekében.

Helyszínek

 • Lusaka

  Great East Road, 10101, Lusaka

  • Lusaka

   John Mbita Road, Medical School, , Lusaka

   Kérdések