Keystone logo
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Bevezetés

A szerződéskötési főiskola az Egyesült Királyságban vezető online részvételi főiskola a mérnöki, építési, menedzsment, angol, valamint képzési és CPD tanfolyamok számára.

Globális szervezetként Online Attendance (Live Online) kurzusokat biztosít a diákok számára világszerte. Magas szintű diploma-szintű kurzusokat, szakmai gyakorlati kurzusokat, CPD-t és képzési kurzusokat kínál az építőipar számára a jövő szakemberei számára, akik tovább folytatják a karcsú pályafutást és az építőipar hatalmas globális vezetői lehetnek. Ezenkívül hatékony angol nyelvű programot kínál NESOL néven, amely az anyanyelvi angol nyelvet biztosítja az egyéb nyelvek hangszóróinak.

Az online részvételi kurzus azt jelenti, hogy nem feltétlenül kell elhagynia a munkahelyét, akkor nem feltétlenül kell elhagynia otthonát és családját. Ön élő hazai előadásokon és oktatóprogramokon vesz részt otthonából vagy tengerentúli tanulási központjainkból. A Főiskola remek alkalmat kínál arra, hogy megismerje a szabványos angol oktatást megfizethető áron. Érezni fogod, mintha egy osztálytermi környezetben lennél az Online Attendance tanfolyamokon.

A Főiskola büszke a szerződés és a kereskedelmi menedzsment létrehozására Tanfolyamok és az értékesített értékek és szabványos kurzusok révén elért eredményeiből. A minőség és az érték a tanfolyamok tükrözi a sikere a diplomások, akik vezetik a munkaerőpiacon.

Nehézséget okozhat a megfelelő tanfolyam kiválasztásában, amely kielégíti az Ön igényeit és érdekeit, és a kollégiumnak helyi karrier-tanácsadói vagy központjai vannak Dél- és Kelet-Ázsiában és a Közel-Keleten. A főiskola tervezi, hogy kiterjeszti a karrier tanácsadási szolgáltatások Oroszország és Dél-Amerikában a jövőben is. A karrier tanácsadók vagyunk itt, hogy titeket, és segít kiválasztani a tanfolyam, amely a legjobban megfelel az Ön érdekeit és karrier törekvéseit.

A College of Contract Management kínál egy elismert és adottságokat, és ezek megnyitják az utat a jövőbeli karrierlehetőségeket és progresszióját.

Tanítás és tanulás

Az egyes tantárgyak tanítási és tanulási stratégiái a tanfolyam eredményei alapján származnak. A Collaborative Online Attendance tanítási módszerek a program célkitűzéseinek elérésére szolgálnak, beleértve az élő online előadásokat, tanfolyamokat, oktatóanyagokat, gyakorlatokat, csoportos megbeszéléseket, visszajelzéseket a diákok beadványairól és online prezentációkat.

Az interaktív tanulási környezetben folytatott együttműködést ösztönző online részvétel modellje a hagyományos tartalomszolgáltatásra és a kommunikációra összpontosít, valamint a technológia világára helyezi a hangsúlyt.

Különféle online tanulási erőforrásokat fejlesztettek ki a független tanulás támogatására. Előadások, olvasási listák, megbízások és oktatói tájékoztatók az önálló online tanulás alapját képezik. A hallgatóknak várhatóan széles körben kell olvasniuk. Az Olvasás lehetõvé teszi a konkrét témák mélyreható feltérképezését, a nézõpontok feltérképezését, a kérdések kidolgozását és a lehetséges válaszok azonosítását. A csoportos munkát úgy tervezték meg, hogy a hallgatók megismerjék a kollektív vagy együttműködő munkafolyamatokat.

A hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt online élő előadásokon, amelyek megkönnyítik az audiovizuális és a videó interakciót az oktatók és a hallgatók között. A kollégium bemutatta az online részvételi és tanulási központok leghatékonyabb stratégiáját, hogy elősegítse az online előadásokat, útmutatókat és megbeszéléseket az előadókkal és a mentorral, hogy növelje a társak és az előadók közötti kölcsönhatást.

Helyszínek

Helyszínek
  • 5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Kérdések