Keystone logo
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Bevezetés

Üdvözöljük a TIC High Schoolban, Kanadában az egyik legpraktikusabb presztízsű egyetemi felkészítő középiskolában!

Fejlett elhelyezésű (AP) magániskola vagyunk, sok tanórán kívüli élménnyel, folyamatos útmutatással és 21. századi leckékkel.

Nagyon örülünk, hogy megismerhetjük Önt, hogy megtervezhesse a növekvő sikerhez vezető utat!

Toronto Kanada legnagyobb városa

Toronto International College (TIC) célja a kanadai és a világ minden tájáról érkező hallgatók igényeinek és igényeinek kielégítése. Olyan hallgatókat szolgálunk ki, akik egyéni figyelmet igényelnek és/vagy olyan hallgatókat, akik intenzív felkészülést kívánnak folytatni a rangos kanadai egyetemekre és főiskolákra való felvételre.

A TIC egyedülálló előkészítő iskola azoknak a diákoknak, akik szeretnék befejezni középiskolai tanulmányaikat, fejleszteni angol nyelvtudásukat és/vagy akadémiai, kulturális és nyelvi felkészültséggel készülni az egyetemre vagy főiskolára.

Ontario Oktatási Minisztérium tantervét kínáljuk intenzív, strukturált tanulási környezetben; különösen a nemzetközi hallgatók számára. Tanulóink felkészültek arra, hogy Kanadában jelentkezzenek és sikeresen átmenjenek középfokú intézményekbe.

Értékelés

A diákok tudományos értékelése a kurzusmunka folyamatos értékelésének, például esszéknek, projekteknek, teszteknek és feladatoknak a kombinációján alapul, amelyek a teljes tanfolyam osztályzatának 70% -át teszik ki. A záróvizsga minden modul végén az összes tanfolyam osztályzatának 30% -át teszi ki.

Graduation követelmények

Az Ontario Oktatási Minisztérium tanterve globálisan a 4. helyen áll. Az Ontario Középiskolai Oklevél (OSSD) megköveteli 30 tanfolyam kreditjének, az Ontario Középiskolai Műveltségi Teszt (OSSLT) vagy

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC) és 40 óra közösségi szolgálat.

Belépők

 • 1. lépés

Töltse ki a mellékelt nemzetközi hallgatói jelentkezési lapot. Nincs határidő, mivel a jelentkezések feldolgozása egész évben történik. Javasoljuk azonban, hogy jó előre jelentkezzen, mert a kanadai tanulmányi engedély kérelmezése késéseket okozhat.

 • 2. lépés

Küldje el a kitöltött nemzetközi hallgatói jelentkezési lapot az összes igazoló dokumentummal és a szükséges jelentkezési díjjal a Felvételi Irodának.

A támogató dokumentáció a következőket tartalmazza:

 1. Angol nyelvtudás igazolása (TOEFL vagy bármely más nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga)
 2. A korábbi iskolák tanulmányi átiratai
 3. önéletrajz (ha van munkatapasztalata)
 • 3. lépés

Jelentkezését értékeljük: az Ön által választott tanulmányi programra vonatkozó tanulmányi végzettsége és angol nyelvtudása alapján.

 • 4. lépés

Jelentkezése beérkezését visszaigazoljuk. Sikeres jelentkezés esetén csomagot készítünk Önnek, amely a következőket tartalmazza:

 1. Levelezés, amely tartalmazza azt a programot, amelyre felvették, és a program kezdő dátumát. A beiratkozás megerősítéséhez minden feltételt jelezni fogunk.
 2. Számla tandíjról és egyéb költségekről.
 3. Hallgatói szolgáltatásokkal kapcsolatos információk, beleértve az egészségbiztosítást, szállást stb.
 • 5. lépés

Az egyik programunkon való elhelyezési ajánlat elfogadásához az esedékes tandíj és egyéb díjak megfizetése szükséges. Ez tartalmazza a regisztrációs díjat és a tandíjat, általában az első tanévre. Az esedékes összeget kanadai dollárban kell befizetni a választott főiskolára banki átutalással, átutalással vagy T/T átutalással. Tandíjának beérkezése után elküldjük Önnek az ideiglenes tartózkodási vízum és tanulmányi engedély igényléséhez szükséges hivatalos elfogadólevelet és tandíj- vagy tandíjbefizetési bizonylatot.

 • 6. lépés

Igényelje ideiglenes tartózkodási vízumát és tanulmányi engedélyét az Ön országában található megfelelő kanadai nagykövetségen, főbiztosságon vagy konzulátuson. A feldolgozási idő változhat, és a legjobb, ha a lehető leghamarabb jelentkezik. Az ideiglenes tartózkodási vízum és tanulmányi engedély fő követelményei a következők:

 1. Kitöltött űrlap: tanulmányi engedély iránti kérelem
 2. Elfogadási igazolás (Ez az eredeti Elfogadó levél, amelyet az Ön által beiratkozni kívánt főiskola állított ki)
 3. Személyazonosság igazolása (Érvényes útlevél és további négy útlevél méretű fénykép)
 4. Pénzügyi támogatás igazolása (Bizonyítani kell, hogy képes lesz anyagilag eltartani, amíg Kanadában tartózkodik)
 5. Orvosi kivizsgálás, amint azt bizonyos országokban előírják.

Az ideiglenes: tartózkodási vízumok és tanulmányi engedélyek pontos részletei a legközelebbi kanadai diplomáciai képviseleten szerezhetők be.

 • 7. lépés

Miután a Kanadai Nagykövetség jóváhagyta ideiglenes tartózkodási vízum és tanulmányi engedély iránti kérelmét, készen áll Kanadába költözésének megtervezésére. Az Önt elfogadó Főiskola hallgatói szolgáltatási koordinátorai segíteni tudnak ebben az átmenetben, és szívesen segít a költözés minden részletében.

 • 8. lépés

Amikor belép Kanadába, a következőket kell tennie:

 1. Nyújtsa meg egy bevándorlási tisztet, hogy tanulmányai végén elhagyja Kanadát
 2. Felvette a főiskola, amelyre felvételi kérelmet nyújtott be
 3. Bizonyítsa be, hogy van elég pénze a kanadai tartózkodása alatt, hogy kifizesse a tandíjat, a saját és a kísérő családtagjainak megélhetési költségeit, valamint a saját és a kísérő családtagok visszaszállítását.
 • 9. lépés

Üdvözöljük Kanadában!! Bienvenue au Canada!! Torontóba érkezése után fel kell vennie a kapcsolatot a Főiskolával, és regisztrálnia kell a szemeszterre.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az új nemzetközi hallgatók automatikusan értékelik a TIC International Scholarship for Excellence-re való jogosultságot, amikor a Nemzetközi Oktatási Hivatalon keresztül benyújtják felvételi kérelmüket.

ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT NEM SZÜKSÉGES.

Jogosultság: Nemzetközi jelentkezők és jelenleg beiratkozott nemzetközi hallgatók a Toronto International College .

Kiválasztási kritériumok: a jelentkezőknek regisztrálniuk kell a Toronto International College egyéves (két szemeszteres) akadémiai programjában, és korábbi tanulmányaik során legalább 85%-ot kell elérniük a GPA-ban.

Érték: CAD $ 4000 teljes ösztöndíj esetén: CAD $ 2000 vagy CAD $ 1000 részleges ösztöndíjak esetén évente.

Időtartam: Csak az ESL (angol mint második nyelv) kurzusok vagy az EAP (angol nyelv oktatási célú) vagy a Főiskola által az egyetemi felkészítő kurzusok megkezdése előtt megkövetelt alapozó kurzusok tandíjának fedezésére fizetendő.

Olyan körülmények között, amikor a hallgató teljesítette a Főiskola angol nyelvismereti követelményét, az ösztöndíjas a teljes értéket felhasználhatja a rendszeres tudományos kurzusok vagy programok költségeinek ellensúlyozására.

Évente: Az ösztöndíjak a TIC-nél korlátozottak, és a felajánlott ösztöndíjak száma a rendelkezésre álló finanszírozástól függ.

Ajánlatok: Egyes hallgatók a kurzus helyére/helyére vonatkozó ajánlat megérkezésével egyidejűleg is kaphatnak ösztöndíjat, de az ösztöndíjajánlatok többsége október/november/december, február/március/április, június hónapokban történik. július/augusztus egybeesik a Főiskola három fő szemeszterének kezdetével.

Megtartás: A GPA (Grade Point Average) 85%-os vagy afeletti értéke 100%-os skálán, vagy 4,0 az ötfokú skálán, vagy 8,5 vagy magasabb a tízfokú skálán.

NINCS SZÜKSÉGES ALKALMAZÁSRA. Minden nemzetközi hallgatót értékelnek, és azok, akik megfelelnek a kiválasztási kritériumoknak, ajánlatot tesznek.

Egyéb részletek:

 1. Egy évben nem minden tanszék ajánlhat fel ilyen ösztöndíjat, vagy korlátozhatja azokat bizonyos kurzusokra.
 2. Minden ösztöndíjajánlat feltétele a főiskola jóváhagyott kurzusára/programjára való beiratkozás.

A TIC International Scholarship for Excellence jogosultsági feltételei

Azok a nemzetközi hallgatók, akik korábbi középiskolai vagy posztszekunder tanulmányaikban kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el, jogosultak a TIC Nemzetközi Kiválósági Ösztöndíjra.

Egyes pályázók ösztöndíjajánlatot kaphatnak a kurzus helyére/helyére a Toronto International College Nemzetközi Oktatási Hivatalától.

Helyszínek

Helyszínek
 • Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

Kérdések