Keystone logo
Transcend Peace University

Transcend Peace University

Transcend Peace University

Bevezetés

A Transcend Peace University , a TPU egy teljesen online egyetem, amelyet jelenleg Dr. Johan Galtung professzor vezet, széles körben elismerten a béketudomány tudományos fegyelmének alapító alakjaként. Interdiszciplináris tanfolyamaink célja a béke és a fejlődéstanulmányok kérdéseinek bemutatása.

E terület szakembereiként a megoldás-orientált megközelítéseket hangsúlyozzuk. Karunk tagjai vezető béketudósok és nemzetközileg elismert közvetítők. A TPU, a TRANSCEND oktatási intézménye célja, hogy hallgatóinknak átadja a szakmai békéhez és a fejlesztési munkához szükséges ismereteket és készségeket.

A TPU elemző és gyakorlati kompetenciával ruházza fel a hallgatókat a konfliktusok átalakításában és megoldásában. Módszertanunk több mint ötven éves tudásból származik, amelyet a világ minden tájáról származó kiváló kutatók és gyakorlók nyújtottak.

12 hetes és 6 hetes (nyári foglalkozások) online tanfolyamaink a kormány és a nem kormányzati szakemberek - köztük a hallgatók - számára szólnak, akiknek magas szintű elemzési békére és konfliktusokra van szükségük . A Galtung Intézet további helyszíni oktatóprogramokat kínál Dél-Németországban - további információkért kérjük, látogasson el az intézet honlapjára: www.galtung-institut.de .

A TPU online tanfolyamok diplomások vagy posztgraduális szintű résztvevők, vagy ezzel egyenértékű tapasztalattal rendelkező emberek számára szólnak. A részvétel elkötelezettséget igényel az akadémiai kurzus oktatói által kiküldött anyagok elolvasására és elemzésére, a csoportos beszélgetésekben és feladatokban való aktív részvételre, valamint az olvasási és válaszadási időkeretek tiszteletben tartására. Korábbi tapasztalataink bebizonyították, hogy a résztvevőknek készen kell állniuk és hajlandóaknak lenni legalább heti hat-nyolc órát szentelni annak érdekében, hogy kielégítő módon profitálhassanak a tanfolyamból.

A díjak tanfolyamonként 800 eurót tesznek ki az OECD-országokból érkező résztvevők számára, és 400 eurót az OECD-n kívüli országokból érkezők számára a tavasszal és ősszel megrendezett 12 hetes tanfolyamokért, valamint 400 eurót az OECD-országokból érkezők és 200 eurót a nem OECD-országok a 6 hetes nyári tanfolyamokon.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy korlátozott minimális és meghatározott maximális számú résztvevőt fogadhassanak. Ha a minimális küszöböt nem teljesítik, fenntartjuk a jogot a tanfolyam lemondására, és amikor a maximális küszöböt túllépik, a további jelentkezőket arra ösztönözzük, hogy jelentkezzenek egy másik tanfolyamra, vagy jelentkezzenek a következő félévre. Ezek a minőség-ellenőrzési intézkedések, amelyek javítják tanításunkat és online tanulási tapasztalatainkat.

Tanulmányainak elmélyítéséhez látogasson el a Galtung- Intézetbe, amely a Transcend Peace University program helyszíni fuvarozója, és helyszíni oktatóanyagokat kínál a konfliktusok átalakulásáról a TPU-feltételek alatt a dél-németországi Grenzach-Wyhlen .

Helyszínek

  • Grenzach-Wyhlen

    Markgrafenstraße,42A, 79639, Grenzach-Wyhlen

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések