Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Trine University

Trine University

Trine University

Bevezetés

Könnyű beszélni a kiválóságról . De teljesen más dolog, hogy valóban minden nap elkötelezi magát mellette. Megélni. Hogy inspirálja mindenben, ami körülveszi. A Trine University ez a kiválóság iránti elkötelezettség alapozta meg tapasztalatainkat több mint egy évszázada. Látni fogja, és érezni is fogja, amint másodszor lép fel gyönyörű, 450 hektáros egyetemünkre Angolában, Indiana államban. Kevés iskola mondhatja el, hogy közel 130 éve végzik ilyen magas szinten. Tudunk.

Elkötelezettség a kiválóság iránt

A programjainktól kezdve a karunkon, a létesítményeinken át, a munkánknak a közösségekre gyakorolt pozitív Trine mindenhol, mi csak egy kicsit magasabbra szabjuk a Trine szabványait. Nem tudunk segíteni. Azok vagyunk. Ez az oka annak, hogy az US News & World Report és a Princeton Review következetesen a Midwest legjobb egyetemei közé sorol bennünket, és ezért a világon több mint 1900 vállalat keresi a diplománkat.

Innovatív szellem

Az innováció a DNS Trine . Mindig is az volt. Valójában a modern golflabdát egy Trine diplomás szabadalmaztatta. Tanulóink aktív és magával ragadó tanulási élményben részesülnek, nemzeti díjakat nyernek az elvégzett gyakorlati munkáért. Több mint 8 millió dollárt fektettünk be az Innovációs és Technológiai Osztályba. A közelmúltban pedig bemutattuk az új, csúcstechnológiájú, projekt alapú kiválósági tanulási központot.

Campus jellemzői

Páratlan Campus

Csak az elmúlt évtizedben több mint 75 millió dollárt költöttünk felújításokra és új létesítményekre az egész egyetemen. Legyen szó egy új, korszerű orvosbiológiai mérnöki épületről; egy futballstadion, amely az ország bármely magánfőiskoláját büszkévé tenné; páratlan apartman stílusú campus lakások; vagy előadóművészeti, üzleti, oktatási és tucatnyi egyéb létesítmény felújítása; a Trine campus egyszóval kivételes.

    Helyszínek

    • Angola

      Trine University One University Avenue , IN 46703, Angola

      Kérdések