Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Bevezetés

A Tufts School of Engineering-ről

A Tufts mérnöki programjai kihívást jelentenek az egyetemi tudományok, a kutatások és a mérnökök szerepének egyre inkább összekapcsolódó globális közösségében a hagyományos határokra. A Tuft kutatók minden nap új eszközöket fejlesztenek az orvosi diagnózis és kezelés javítása érdekében; új anyagok a zöldebb jövőért; okosabb, erősebb számítógépek; és innovatív módszerek a jövő mérnökeinek oktatására.Mester és doktori programok hat egyetemi tanszéken, valamint a Tufts Gordon Intézeten keresztül kínált Mérnöki Menedzsment, a mérnöki hallgatók számára a szakosodás és az interdiszciplináris kutatás megfelelő kombinációját adják.

akadémikusok

A Tufts doktori programok kiemelkedő tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a közeli kar interakciói különböztetnek meg, amelyek a posztgraduális tanulmányoktól a karrieréig terjednek. A művészetek és a tudományok, valamint a mérnöki programok széles skálájával a Tufts egyesíti a kutatás-intenzív intézmény erőforrásait egy támogató, kollegiális hangulattal.Képzési programok:

 • Doktori programok
 • Mester programok
 • Tanúsítványprogramok

A posztgraduális hallgatók és a posztdoktori képzésben résztvevők hozzájárulnak a tudás megteremtéséhez és terjesztéséhez, mint egyének, valamint a kutatócsoportok létfontosságú tagjai. Itt lehetőséged lesz arra, hogy tanítson és mentse az ország legfényesebb egyetemistáit, akik kulcsfontosságú tanári és tanuló partnerekként szolgáltak a karban.

Campus jellemzői

Egyetemi élet

A posztgraduális hallgatói élet tele van számos jutalomval és alkalmi kihívásokkal. Ahogy folytatja felsőfokú végzettségét, megtanulja egyensúlyban tartani az ösztöndíj és az élet versenyképes igényeit az osztályteremen túl.A Tufts-ban számos lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vegyen egyetemi közösségünkben. Javasoljuk, hogy fedezze fel az Ön rendelkezésére álló társ-tantervi ajánlatokat, és tájékozódjon az itt támogatott létesítményekről, szolgáltatásokról és erőforrásokról.

  Helyszínek

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Kérdések