Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Bevezetés

Vízió és misszió

Látomás Az elképzelés az egyetem a Cumberlands az, hogy a premier bölcsészettudományi egyetem, amely arra ösztönzi a szellemi és lelki növekedés, a vezetés és a szolgáltatás.

Cumberlands fogja kihasználni a történelem, a hely és közeli hallgatói és oktatói kötvények válni előfutára intézmény, a jellegzetes fajta tanulási központ, egy független úttörő 21. századi egyetem, hogy szokatlanul szentelt a fiatalok felkészítése a jövőben.

Ehhez Cumberlands lesz:

Maradni viszonylag kis egyetemi egyetemi, mintegy 1600 egyetemi hallgatók. Tovább növekszik a diplomás és felnőtt programok felé orientált felmerülő szakmai lehetőségeket, amelyek mindegyike tartalmaz kiemelkedő oktatói, alkalmazott tanulási és tapasztalatok. Földelni kell a szabad művészetek, miközben továbbra is fejleszteni szállítási módszerek, hogy a munka, hogy javítsa a diák tanulási. Létrehozni és fenntartani egy olyan környezetben, a tanulás és a szakmai fejlődés.

Küldetés University of the Cumberlands történelmileg szolgált a diákok elsősorban, de nem kizárólagosan, a gyönyörű hegyi régióiban Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, Észak-Karolina, Dél-Karolina, Ohio és Alabama, amelyeket hagyományosan le Appalachia. Az egyetem hatása látható az eredmények a diplomások, akik vállalták szerepeket vezetés ebben a régióban, és az egész országban.

Míg az üdülőövezetben, mint a terület Appalachia, a hangsúlyt elsősorban szolgálja a gyönyörű hegyi környezetben, az egyetem jelenleg hallható minden állam és az egész világot a hallgatói szervezet és az öregdiákok.

UC továbbra is ígéretes diákok minden háttérrel egy széles alapokon nyugvó bölcsészettudomány programot dúsított keresztény értékek. Az egyetem törekszik kiváló minden törekvéseiben, és elvárja, hogy a diákok egy hasonló kitartott ezen törekvés. Elkötelezettségét az erős tudományos program csatlakozott egy elkötelezettségét az erős munkaerkölcs. Cumberlands ösztönzi a diákokat, hogy kritikusan gondolkodni és kreatív úgy, hogy azokat jobban felkészülhessenek életét illetékes szolgálat és a vezetés. Ez a hangsúly a graduális programok kiterjed, és kivetíteni a doktori programokat. Ezek a programok is ápolják a kritikus és kreatív gondolkodás törekvés a "life-több-gazdag" mind az egyén és a társadalom. Abban Cumberlands, posztgraduális tanulmányok felkészíti a szakemberek, hogy szolga-vezetők a saját tudományágak és közösségek összekapcsolása kutatás gyakorlatok és a tudás az etikai döntéshozatal.

Elkötelezettség a Liberal Arts Abban a hitben, hogy a szabadság az eredménye tekintetében az igazság és az aggodalom az emberiség, University of the Cumberlands keresztül a hagyományos bölcsész program megpróbálja módon elősegítse a diákok a tudatosságnak és az érzékenység az igazság keresése és mélyebb felelősség felé emberiség.

Az egyetem célja, hogy diplomás férfiak és nők keresztény értékek származó szellemi és intellektuális élményt az egyetemi közösség, valamint a hagyományos tudományágak.

Önsegítő keresztül munka-tanulmány Alapítása óta 1888-ban, a self-help funkció már szerves részét képezi Egyetem Cumberlands.

Cumberlands hisz kiváltsága egyetemi képzés alapján kell meghatározni a motiváció, képesség, karakter, és a cél, nem pedig fel az összeget, egy diák, vagy a szülei talán. A legtöbb egészséges típusú pénzügyi támogatás áll abban a tanuló magán segíteni. A hallgatói támogatási programot kell kidolgozniuk tulajdonságait takarékosság és az önállóságot, csakúgy, mint a munka-tanulmány terv Cumberlands.

Sok a pénzügyi segítségnyújtás Cumberlands adják formájában jövedelmező munkahelyek. A munkaprogram választható, és a munka mennyisége attól függ, képesek és szükségük van.

Az elmúlt években sok diák szerzett főiskolai költségeket. Folytatás a foglalkoztatás és promóciós minőségétől függ az elvégzett munka. Abban Cumberlands diákok kapnak formális oktatás minimális költség és ha nincs pénz, akkor fizet a nagy részét az oktatási csinál a napi munka a főiskolán cafeteria, a karbantartási részleg, a Appalache megkereső programok, például a diákok asszisztensek, fotósok, postai ügyintéző és részmunkaidős titkárok.

Önsegítő lehetőségeket biztosított több mint hatszáz diák, akik átlagosan tizenkét órát hetente mellett irányítása és felügyelete. Ezek a diákok tanítják értékét a gyorsaság, az ipar, a megbízhatóság, és a kezdeményezés.

Növekedés keresztül Service és a munka A Mission Statement of University of the Cumberlands egyértelműen kimondja, az egyetem álláspontja a munka értéke és mások szolgálata. A szolgáltatás / Work and Leadership Program középpontjában a hit, hogy a diákok úgy kell elhelyezni, pozíciók, ahol előfordulhat lehetőségeket a szolgáltatók és a vezetés. A diákok kötelesek részt vegyenek a tervezett tevékenysége campus, vagy közmunkát, párhuzamos vezető tevékenységeket, és a munka előtt érettségi. Minden diák kell javasolnia elfogadható tervet legalább negyven óra campus / közérdekű munka vagy részt vesz a főiskola munkatanulmányt Program.

Hogy minden diák vezetői képzés szerves része a programnak, minden diák részt vesz a szolgáltatás vagy építési tevékenységet is szükség lesz, hogy részt vettek azon vezetői szemináriumok. A cél ez a tevékenység nem csak hogy a diákok felvilágosítása révén másoknak a szolgáltatás / szakmai tapasztalat, hanem, hogy a hallgatók a készségek szervezni és vezetni másokat hasonló tevékenységgel.

Annak érdekében, hogy rögzítse a teljes körű tevékenységek, amelyekben a hallgató vett részt a University of the Cumberlands, a "Service Vezetés átirat" kerül kialakításra minden tanuló számára. Ez átirat lesz állandó része minden tanuló rekordját, és el kell juttatni a hallgató kérésére együtt ő / ő tanulmányi eredménye.

Akkreditációs Egyetem Cumberlands által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítéléséről társult, érettségi, mester, oktatási szakember, és a doktori fokozatot. Kezdeti akkreditációs dátum 1964. Legutóbbi megerősítése dátum 2006. Következő megerősítése dátum osztály 2016. Kapcsolat az Bizottság kollégiumok 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja 404-679-4500 kérdése van az akkreditációs Egyetem Cumberlands. Ha az aktuális állapot a University of the Cumberlands, megy ez a link a SACCOC honlapon: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 Egyetem Cumberlands egy saját, a hit alapú intézmény, amely szabályozza a kuratórium. A testület úgy alakul ki, nagyra becsült személyek körül az állam Kentucky és az Egyesült Államokban. Egyetem Cumberlands megfelel minden vonatkozó szövetségi és állami megkülönböztetésmentesség alapszabályát és nem vesz részt a tiltott megkülönböztetés alapján a faj, bőrszín, nemzetiség, etnikai származás, nem, kor, fogyatékosság vagy a genetikai információt. Az Egyetem diszkriminál a vallás minden helyzetben a foglalkoztatás érdekében, hogy teljesítse célját.

Egyetem Cumberlands "oktatási programok tovább államilag akkreditált keresztül Kentucky Oktatási Professional Standards Board (EPSB)

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Programok

Kérdések