Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Bevezetés


109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


The University of Dayton egy felső szintű katolikus kutatóegyetem, amely az alapképzéstől a doktori szintig kínál kínálatot. Sokszínű közösség vagyunk, amely a marianista hagyomány szerint elkötelezett az egész ember nevelése, valamint a tanulás és az ösztöndíj összekapcsolása a vezetéssel és a szolgálattal.

Szellemünk határtalan kíváncsiságot gyújt, amely arra késztet, hogy bátran szembenézzünk az ismeretlennel, kutassunk, és új felfedezéseket tegyünk. Itt megvizsgáljuk a hit és az értelem kapcsolatát. A tudást tudományágak között integráljuk, és szolgálatra, igazságosságra és békére nevelünk.

A több mint 80 egyetemi és 50 posztgraduális és doktori programunk mindegyikében akadémikusaink kihívást jelentenek. Nem csak a kedvéért, hanem azért, mert a világban valódi kihívások vannak, amelyeknek meg kell felelni. Így, amikor elérkezik az érettségi, nem először lépsz be a való világba. Ön már részese lesz, teljesen felkészülve a karrierjére – és az életre.

Egy jobb világ felépítésének üzletében

Célunk egy élményközpontú üzleti oktatás, ahol a hallgatók gyakorlati készségekre és ismeretekre tesznek szert – és hasznosítják azokat.

Innovatív, gyakorlatias tananyagunk etikus, magabiztos szakembereket fejleszt, akik felkészültek az alkalmazkodásra és a változásra.

Kik vagyunk Amit csinálunk Mitől különbözünk
 • A tanulók szűk közössége: oktatók, alkalmazottak és hallgatók
 • A tudás alkotói, felhasználói és integrálói
 • A közösség, a szakma és a társadalom szolgája
 • Integrálja az üzleti elméletet és gyakorlatot a katolikus és marianista hagyományok alapján
 • Hozzon létre egyedi, élményszerű tanulást az osztálytermen belül és kívül
 • A közösségükben és szakmájukban sikeres diplomások fejlesztése
 • Intellektuális hozzájárulások létrehozása, amelyek növelik az akadémikusok és a szakemberek tudásbázisát
 • Közösségi fókusz az egész emberre
 • Tapasztalati és értékalapú tanulás a katolikus és marianista hagyomány szerint
 • Tevékenységek, események és központok, amelyek gyakorlati bölcsességet teremtenek és fejlesztenek
 • Mély oktatási kapcsolatok hallgatói, üzleti, közösségi és öregdiák partnerekkel

A 3 legfontosabb érv, hogy miért válassz üzletet az UD-nál

Gyakorlati, gyakorlati tanulás

Tudjuk, hogy gyakorlati oktatást igényel, nos, gyakorlat.

Ez az oka annak, hogy az UD üzleti hallgatói folyamatosan részt vesznek az őket körülvevő világban, legyen szó külföldi tanulmányokról, csúcsprojektekről, szakmai gyakorlatokról és szövetkezetekről, szolgáltatási tanulásról vagy más tapasztalati tanulási programról.

Egyedi oktatás

Egyedülálló vagy. Az iskolázottságodnak is ilyennek kell lennie.

Dupla szakon vagy molnárral szeretne foglalkozni? Külföldön tanulni, vagy üzleti ismereteit humanitárius célokra használni? Valós tapasztalatokat szerezni szakmai gyakorlaton vagy kooperatív oktatáson keresztül? Az UD-nál személyre szabhatja oktatási tervét érdeklődésének megfelelően, és felkészítheti a személyes és szakmai sikerekre. Elkötelezett sikertanácsadója segít a terv kidolgozásában – és megvalósításában.

Együttműködési környezet

Fókusz a közösségre

Az UD-nál arra ösztönzik Önt, hogy törekedjen a kiválóságra, de ne mások rovására. Ahelyett, hogy más diákokkal versenyezne, egy együttműködő, sokszínű és befogadó tanulói közösség része lesz. Itt talál egy támogató környezetet, ahol kérdéseket tehet fel, felfedezheti érdeklődési körét, és felkészülhet egy sikeres jövőre. Mindezek tetejébe egy kis létszámú osztály hasznot húzhat, amelyet kiváló, elkötelezett oktatók tanítanak – nem tanársegédek vagy végzős hallgatók.

Helyszínek

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Amerikai Egyesült Államok

  Programok

  Kérdések