Keystone logo
© Eva Dang
UK Open College

UK Open College

UK Open College

Bevezetés

Életmód tanulás: rugalmas, élvezetes, olcsó

távoktatás és online tanfolyamok az egyik leggyorsabban növekvő hazai tanulmány szolgáltatók az Egyesült Királyságban. A portfolió akkreditált online kurzusok vezető QCF elismert képesítések a különböző tantárgyak kínálnak a diákok világszerte. Bármi legyen is a hely, otthoni tanulmányi nincsenek gátak.

Válasszon egy tanfolyamot az egyik a sok szektor által kínált főiskolai és beiratkozik on line 365 nap egy évben. Minden otthoni tanulás tanfolyam egészít ki anyagok és korlátlan támogatást nyújtott. Az esetek többségében nincsenek osztályok vagy külső vizsgák, hogy részt vegyen a diákok teljes bizalommal, és ellenőrzése alatt, amennyiben és amikor tanulni. Ez teljesen rajtad múlik, hol tanulmányozni!

Bármi legyen is a cél és a személyes ambíciók UK Open College képesek biztosítani egy teljesen rugalmas módszer a tanulás a diákok nemzetközi szinten. Kitöltésével onliine természetesen a lehetőségét, hogy egy elismert képesítést önéletrajzát hónapok kérdése valósággá válik. Adj nekünk egy esélyt ..... El lesz ragadtatva Önt választotta a UK Open College.

Helyszínek

  • UK Online

    UK Online, Egyesült Királyság

    Kérdések