Keystone logo
UK Open College Olyan szintű kormányzat és a politika természetesen
UK Open College

Olyan szintű kormányzat és a politika természetesen

UK Online, Egyesült Királyság

700 Hours

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

* Starting at £ 399.00

Bevezetés

Politika formálja életünket - mit tehetünk, hogy milyen típusú társadalom, amelyben élünk, az esélye van a sikerre. Ez a tanfolyam azoknak, akik szeretnék, hogy jobban megértsük, hogyan politika és a kormány valóban működik. Most megtudhatod, a nagy ötletek és élénk mozgása, amelyek átalakítják a világ körülöttünk, és azt is látom, hogy látszólag misztikus vám- és homályos bizottságok tartsa hatalmas erő.

Összefoglalva, ez a tanfolyam bemutatja a "szabályok", hogy milyen politika működik, és úgy néz ki, hogy az emberek és a politikusok belül működik - és könyök - ezeket a szabályokat. Mindkét részleg vizsgálata két kilencven perces írásbeli vizsgák. Excel, akkor félre kell semmilyen előítéletek a politikáról és tartsa nyitva a szemét a világ körül - a dolog, akkor megtudjuk, ebben természetesen történnek körülötted, minden nap.

 • Végzettség: Level Kormány és politika
 • Akkreditált: Igen
 • QCF Elismert: Igen
 • Kibocsátó szerv: AQA
 • Kezdés dátuma: Bármikor - Mi beiratkozni az év 365 napján
 • Időtartam: Rugalmas - Kb 700 óra - 2 éves támogatási
 • UCAS Pontok: függõen vannak fokozat

Tanmenet

Unit 1: Emberek, politika és részvétel
Ez az egység középpontjában a témája a politikai viselkedés az Egyesült Királyságban. Azt vizsgálja, hogy az emberek a különböző mintákat a részvétel lehet magyarázni, és a részvételi formák egy demokráciában.

Különösen fontos a szavazási magatartás, befolyása a választási rendszerek kommunikáló politikai vélemény és körüli vitát használata népszavazások kulcsfontosságú téma elemzésre.

A fő intézmény, amelyen keresztül az emberek részvételét elérni: a politikai pártok és nyomásgyakorló csoportok feltárása szempontjából kommunikáció néző alakító emberek politikai eszmék és a megszerzése forrásokat, amelyek valószínűleg, hogy azok erősebbek a tágabb politikai rendszert.

 • Részvétel és választói magatartás - A választási rendszerek - Politikai pártok - lobbicsoportok és tiltakozó mozgalmak

2. Egység: Irányadó Modern Britannia
Ez az egység középpontjában a folyamat szabályozó brit, a hatalom szétszórt helyi, európai szinten. Az, hogy milyen mértékben Britannia egyedülálló alkotmány szabályozza a folyamatot a kormány és fenntartja az egyensúlyt az egyéni jogok és a hatalom és az állam tárni.

A szerepe a Westminster abban, hogy egy demokratikus eleme kormány vizsgálja, valamint az, hogy milyen mértékben a hatalom a kezében választott bürokraták. Az irány, amely a kormány úgy elemezzük a tetőpontjára hatalmi intézkedéseket a magon belül végrehajtó.

Akadémikus vita értékelik szempontjából a hangsúly a kulcskérdés, hogy hogyan Britannia szabályozza - A brit alkotmány - Parlament - A mag végrehajtó - Többszintű kormányzás

3. Fejezet A politika az USA
A2-es szinten van egy követelmény áttekintő értékelést, és ebben az egységben, várható, hogy a diákok fog meríteni, és meghosszabbítja a politikai ismeretek, készségek és fogalmi megértés nyert a tanulmányok és végezze el a szükséges kapcsolatokat a vizsgált területek. Az értékelés az egység hitelt kap a megfelelő hivatkozásokat kortárs fejlemények kérdések és viták hatálya alá tartozó területeken.

 • A választási eljárás és a közvetlen demokrácia - A politikai pártok - Szavazás Behaviour - lobbicsoportok

4. egység: kormánya USA
A2-es szinten van egy követelmény áttekintő értékelést, és ebben az egységben, várható, hogy a diákok fog meríteni, és meghosszabbítja a politikai ismeretek, készségek és fogalmi megértés nyert a tanulmányok és végezze el a szükséges kapcsolatokat a vizsgált területek. Az értékelés az egység hitelt kap a megfelelő hivatkozásokat kortárs fejlemények kérdések és viták hatálya alá tartozó területeken.

 • Az alkotmányos keretet az amerikai kormány - a jogszabályi kormányzati ág: US Congress - A végrehajtó hatalom a kormány - A bírói ág kormány: a legfelsőbb bíróság

Előfeltételek

Általában ajánlott, hogy a jelentkezők már elérték grade C vagy magasabb angol nyelv és irodalom az érettségi szintet. Mivel azonban a teljes oktató támogatást nyújtott a minimális belépési követelmény egy olyan képesség, hogy írni és olvasni angolul néhány folyékonyan.

DURATION

Természetesen időtartam függ az hallgató elkötelezettség, erőfeszítést és a képesség. Összességében irányított tanulási órák kb 700. Ezt kell használni csak iránymutatásul és befejezésének ideje változhat hugely.We lenne ösztönözni a tanulókat, serioulsy meggondolni, hogy mire befejezni a választott képzés előtt beiratkozás. Diákok kell gondolni, hogyan fognak tanulni, hol fognak tanulni, és milyen gyakran. Légy realista!

Beszélj családtagok és segít nekik megérteni, hogy mit próbál elérjük, magyarázza, amire szüksége lehet a béke és a tér tanulni bizonyos időpontokban. Minél többet vonják be őket a annál valószínűbb, hogy őket az Ön oldalán. A diákok figyelmét arra, hogy az idő, amelyben teljes tisztán le őket, mint az egyén.

Formátum

A diákok ki tudják választani, hogy hogyan szeretnének tanulni.

 • Papíralapú: Vedd tanfolyamcsomag utáni nyomtatott és megfelelnek a közvetlen és a tutor e-mailben.

vagy

 • Online: Hozzáférés a prémium online felhő alapú tanulási rendszer, ahol képesek hozzáférni az összes természetesen órák, feladatok és az oktató levelezés egy helyen. Töltse le az alkalmazást, és elérheti a kurzus információkat minden olyan eszköz, bárhol a világon egy internet jelet. Bárhogyan is dönt, hogy tanulmányozza az rajtad áll!

Az Iskoláról

Kérdések