Keystone logo
UMaineOnline (University of Maine) Információs rendszerek
UMaineOnline (University of Maine)

Információs rendszerek

Orono, Maine, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2023

USD 6270 / per year *

Távoktatás

* $ 418 / cr. az állami és a 1330 $ / cr. out-of-state

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Általános áttekintés Információs Rendszerek tanúsítvány

Az információs rendszerek végzős programok középpontjában a műszaki, vezetési és politikai kérdéseket kapcsolódó építési és kezelése számítógépes információs rendszerek a modern szervezetek. Minden terület magán- és állami vállalat támaszkodik az információs rendszerek a kommunikáció, tervezés, szolgáltatást nyújtó, ellenőrzési és döntések támogatására. A célkitűzések a IS doktori programokat, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a társadalomban a diplomások magas szintű információs rendszer készségek és utat biztosítanak a nők és a férfiak a különböző területekről gyorsan átmenet információs rendszer karrierje biztosítva számukra a alapot posztgraduális kurzusok információs rendszerek. A program nem kifejezetten arra tervezték, hogy befogadására hallgatók széles körű egyetemi szintű háttérrel.

A Graduate Certificate in Information Systems által megkeresett azon hallgatók, akik a teljes tizenöt kredit a kötelező kurzusok az MS Information Systems diplomás szak. Az összes szükséges tanfolyamokat kell elérhetővé tenni a hallgató keresztül távolság technológiák legalább egyszer minden két év alatt. Ha az egyik tanfolyamok már lemondtak mivel a korábbi természetesen a munka vagy a megszerzett ismeretek, a diákok kötelesek megtenni a megfelelő helyettesítő természetesen által meghatározott végzős koordinátor egyeztetve MSIS diplomás kari.

Hacsak a diákok tudják pozitívan, hogy nem fogják folytatni a teljes mester mértékben online, a diákok azzal az óhajjal, hogy megszerezzék a Graduate Certificate in Information Systems kell alkalmazni a hivatalos felvételi a MS Information Systems (MSIS) program. Ha a hallgató nem tudja, hogy a teljes MS ésszerű időn a hallgató kérheti a doktori koordinátor, hogy elnyerje a 5 fogásos Graduate Certificate in Information Systems helyett befejezése MSIS. Legfeljebb két posztgraduális képzés lehet venni, mint a nem-fokos diák előtt formális bevezetést. A diákok azzal az óhajjal, csak a Graduate Certificate kell fejeznie, hogy a kérelem helyett.

A program követelményei (15 kredit)

A Graduate Certificate in Information Systems befejezését követeli a következő öt tanfolyamok:

 • SIE 505: Formális Foundations of Information Systems 3CR.
 • SIE 507: Information Systems Programming 3CR.
 • SIE 515: Human Computer Interaction 3CR.
 • SIE 525: Information Systems törvény 3CR.
 • SIE 550: Design of Information Systems 3CR.

ALKALMAZÁSI ADATOK

A diákok azzal az óhajjal, hogy megszerezzék a Graduate Certificate in Information Systems kell alkalmazni a hivatalos felvételi a Master of Science in Information Systems (MSIS) program. Ha a hallgató nem tudja, hogy a teljes MS ésszerű időn a hallgató kérheti a doktori koordinátor, hogy elnyerje a Graduate Certificate in Information Systems helyett befejezése MSIS. Amellett, hogy a kérelmet, illetve hivatalos átiratát mutatják befejezése egy egyetemi diploma pályázóknak be kell nyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE), valamint három betű referencia. Azok, akik kevesebb, mint egy GRE pontszám 143 szóbeli, 146 mennyiségi (900 alatt a régi pontozási rendszer), és 3,5 elemző és / vagy alacsonyabb, mint az egyetemi fokozatú pont átlaga 3,0 eltántorítják kérelmet nyújtsanak be. A befejezés határideje Az Graduate Certificate megegyezik beállított a Doktori Iskola befejezése mesterképzésre. Legalább egy kérelmezőnek rendelkeznie kell egy négyéves amerikai diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem, vagy egy négy éves nemzetközi megfelelője. Belül a tananyag, mind a kérelmezők befejezte az egyetemi képzés Algebra legalább matematikai előfeltétele a felvételi. Korábbi programozási tanfolyamok vagy tapasztalat ajánlott, de nem kötelező. A felülvizsgálati bizottság úgy ítéli meg, mind a tananyag befejezése és a képző intézmény saját értékelést. Minden diák alkalmazni keresztül a Doktori Iskola és a teljes alkalmazás csomag, beleértve átiratok, teszteredmények és az ajánlólevél kell érkeznie, mielőtt a hivatalos elfogadás ki általában. Alkalmazások feldolgozása révén a Graduate School kerülnek végrehajtásra a gördülő alapon, és nem szigorú határidők vonatkoznak. Ahhoz azonban, hogy figyelembe kell venni az őszi felvételi, befejezett be kell érkeznie 8 hét kezdete előtt a kifejezés. Igénylők egyetemi szintű kutatási asszisztensi vagy ösztöndíj kell fejezni alkalmazás csomagokat január 1 szeptember felvételi. Ha készen áll, hogy alkalmazni, kérjük, először át az Alkalmazási utasítás. Ezután, hogy online alkalmazás.

infsy01

Mit tehetek egy információs rendszerek bizonyítvány?

A jövő üzleti környezet jellemzi majd a gyors technológiai változások, erős globális verseny, gyorsabb a termék életciklusa és bonyolultabb, specializált piacon. Egy ilyen környezetben az információs igényeit szervezetek egyre inkább összetett és gyorsan változó. Egyének információs rendszerek szakértői, akik tervezni és fejleszteni az információs rendszerek, kezelése bonyolult információs források, a munka interdiszciplináris csapatok és hatékonyan kommunikálni az üzleti vezetők, mérnökök és más végfelhasználók elegendőek. A fő cél a végzős programok termelni, akik jelentősen hozzájárulhatnak a gazdasági fejlődés, biztosítva, hogy a vállalkozások a szükséges szakértelem, hogy versenyképesek maradjanak.

A kereslet a diplomások posztgraduális szintű információs rendszerek programok mind állami és országos magas. Az információs technológiák kulcsfontosságú, hogy lehetővé tegyék a vállalkozások növekedését. Az egyének minden területén a magán- és állami vállalati támaszkodnak az információs rendszerek a kommunikáció, tervezés, ellenőrzés és döntés támogatás. A fejlett tudás által nyújtott posztgraduális szintű információs rendszerek programok szükséges széles körű kereskedelmi beállításokat. Bár a piac-hely igény tanulók diplomás természetesen a munka az információs rendszerek már most is magas, a kereslet az ilyen készségek az előrejelzések szerint meredeken növekedni az elkövetkező években.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Doktori fokozat az információs rendszerekben
  • Honolulu, Amerikai Egyesült Államok
  • Online USA
 • Információs Rendszerek Master
  • Honolulu, Amerikai Egyesült Államok
 • Online Master of Science in Információs Rendszerek
  • Online USA