Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Bevezetés

Az Unicaf a vezető online platform, amely megfizethető és minőségi felsőoktatást biztosít az alulteljesített piacok számára, és az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Európa és Afrika elismert egyetemeivel dolgozik.

Az Unicaf az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, az európai és az afrikai egyetemekkel együttműködve minőségi felsőoktatási diplomákat biztosít online az afrikai és az egész világon élő hallgatók számára. A jelenlegi partnerek között szerepel a Liverpool John Moores Egyetem (Egyesült Királyság). Suffolki Egyetem (Egyesült Királyság), Kelet-Londoni Egyetem (Egyesült Királyság), Kaliforniai Egyetem Riverside Extension (Egyesült Államok) és Unicaf Egyetem (Afrika).

Az egyetemeknek nyújtott kormányzati támogatás csökkenése, ahogy a hallgatói vízumszabályozás szigorodik, lehetőséget kínál a feltörekvő piacok megcsapolására az online kézbesítési modellek révén; Ez egy olyan tényező, amelyet az egyetemek nem hagyhatnak figyelmen kívül. Az Unicaf személyre szabott partnerségi modelljén keresztül célja, hogy katalizátora legyen az online oktatásnak a feltörekvő piacokon, például Afrika szubszaharai részén.

A fejlődő gazdaságok nem képesek megbirkózni a felsőoktatásba beiratkozó hallgatók növekvő számával és a hagyományos intézmények felépítésének magas költségeivel. Az e-learning a lehető legjobb megoldás annak biztosítására, hogy a minőségi felsőoktatáshoz való hozzáférést ne korlátozza a hely, a tandíj vagy az akadémiai forrásokhoz való hozzáférés hiánya.

A technológia legújabb fejleményeivel az online oktatás ugyanolyan hatékony lehet, mint a hagyományos osztálytermi oktatás. Az Unicaf szakértelme a szolgáltatás minőségében és a hallgatók számára rendkívüli online élmény biztosításában a kezdetektől fogva az Unicaf összes partnerségét nagyon eredményessé tette.

Helyszínek

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Kérdések