Keystone logo

Unicaf - University of Suffolk

A logo

Bevezetés

Rólunk

Az Unicaf a Suffolki Egyetemmel együttműködve különféle kurzusokat kínál.

A Suffolki Egyetemről

A University of Suffolk egy átalakuló egyetem, amely magába szívja az Egyesült Királyság legjobb egyetemi hagyományait, és összehangolja azokat a huszonegyedik századi közönséggel, valamint a foglalkoztatás és a vállalkozói szellem modern világával. Különleges, virágzó akadémiai közösség vagyunk, amely egyértelmű és azonnali hatást fejt ki. Célunk, hogy jobbá tegyük az egyének és a közösségek életét.

Az Unicaffal való együttműködésről

A Suffolki Egyetem és az Unicaf közötti partnerség egyesíti mindkét szervezet erőforrásait és képességeit, hogy innovatív tanulási megoldásokat és programokat kínálhassanak, amelyeket teljes mértékben online biztosítanak a szakemberek széles körének igényei szerint.

Az Unicaf az egyik legbőkezűbb ösztöndíjprogram. A program támogatja az Afrikában lakóhellyel rendelkező hallgatókat, és lehetőséget biztosít a Suffolki Egyetemmel együttműködve kínált online programok tanulmányozására, sokkal alacsonyabb költségek mellett.

Az Unicaf Ösztöndíjprogram elsődleges célja, hogy az oktatást megfizethetővé tegye a rosszul ellátott régiókban élő hallgatók számára, és lehetőséget biztosítson számukra felsőfokú tudományos tanulmányok folytatására és nemzetközileg elismert képesítések megszerzésére.

A partnerségen keresztül kínált programok nemzetközi perspektívával készülnek annak biztosítására, hogy a hallgatók felkészüljenek a globális piacon való elhelyezkedésre, és megtérüljenek az oktatási befektetéseikből. Az Unicaf, mint a University of Suffolk on-line kézbesítő partnere, online elérhetővé teszi az egyetem programjait azáltal, hogy egy korszerű e-learning környezetet biztosít, amelyet a többszintű hallgatói támogatásra helyezett nagy hangsúly egészít ki.

A partnerek széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a minőségi, innovatív oktatás és tanulás, valamint a folyamatos szakmai fejlődés biztosításában.

A Suffolki Egyetem felelős a programok tudományos minőségéért, és ő ítéli oda a diplomákat.

Az Unicaf a Suffolk Egyetem (Egyesült Királyság) globális kézbesítő partnere, amely az online tanulók toborzásáért, felvételéért, beiratkozásáért és támogatásáért felelős az egyetemi távoktatásra jóváhagyott egyetemi díjakra. Sikeres befejezés esetén a végzettek a Suffolki Egyetem díjat kapják.

Programok

A Suffolki Egyetem számos izgalmas lehetőséget kínál az egyetemi hallgatók számára az ONLINE TANULÁSRA a következő tanulmányi programokban:

 • MSc Népegészségügyi
 • Master of Business Administration
 • BA üzleti menedzsment
 • BSc számítástechnika
 • LLB törvény

Az egyetemi megközelítés szerves részét képezi az e-learning kurzusok tanulási tervezése és az intézményi elkötelezettség, hogy segítse a hallgatókat a kritikai elemzés, reflexió és problémamegoldás magasabb szintű készségeinek fejlesztésében.

Online tapasztalat

Az online tanulás az általa kínált számos előny miatt forradalmasította a felsőoktatást. Online hallgatóként a saját tempójában és időben tanulhat, sokkal alacsonyabb költséggel.

De az online végzettség megszerzése kérdéseket és aggályokat is felvethet. Ez egy új és ismeretlen tapasztalat, ezért természetes, hogy bizonytalanok vagyunk afelől, hogy mire számíthatunk, és hogyan fog kibontakozni a folyamat.

Míg a Hallgatói Tanácsadó végigvezeti Önt a teljes folyamaton, és az első kapcsolatfelvételtől a diploma megszerzéséig minden lépésben támogatni fogja Önt, a következő rövid kiemeléseket is ajánljuk az online tanulási tapasztalat bevezetéseként.

Az online tanulás legfontosabb elemei

Az órák online környezetben zajlanak majd. Bármikor bejelentkezhet, amikor kényelmes. Miután online, kommunikálhat oktatóival és diáktársaival, elolvashatja a kijelölt szövegeket, hozzáférhet a digitális anyagokhoz, feladatokat tehet közzé, és megjegyzéseket fűzhet más hallgatók feladataihoz. Bár minden héten legalább két különálló napon be kell jelentkeznie, természetesen nagy haszna lesz a rendszeres és gyakoribb látogatásnak.

Az online kurzus tapasztalatai egy fejlett tanulásirányítási rendszerben valósulnak meg, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse a hallgatók számára az optimális tanulási élményt. Az oktatókkal és diáktársakkal való kommunikációhoz használt oktatási platformon kívül e-tankönyvekhez is hozzáférhet, amelyek lehetőséget kínálnak kiemelésre, megjegyzések készítésére, könyvjelzők létrehozására, keresésre, letöltésre és önértékelésre.

Minden modult gondosan megterveznek, hogy megfeleljenek az adott szintű díj megszerzéséhez szükséges tanulmányi mélység és szélesség elvárásainak. A nemzetközi egyezményeknek megfelelően az egyes díjakat kreditszámként fejezik ki, hogy az eredmény átvihető és átlátható legyen a leendő munkáltatók és más felsőoktatási intézmények számára. Az egyes programokon belüli tanulási tevékenységek tervezésénél elvárás, hogy az átlagos hallgató a teljes tanulmányi idejéből körülbelül tíz órát áldozzon 1 „kredit” megszerzésére (ez a közelítés magában foglalja az összes előkészítő munkát, olvasási, írási, értékelési feladatokat, kommunikációval töltött időt vitafórumokon vagy virtuális szemináriumokon és workshopokon). Például egy nyolc hétig tartó 20 kredites modulban részt vevő jelentkezőtől átlagosan heti 25 óra tanulási időt kell fordítani (összesen 200 órát) a modul tanulási eredményeinek elérése és az értékelések elvégzése érdekében. . Bár erre nincs szigorú szabály (például minden jelöltnek egyedi profilja lesz a tananyagok elolvasásához és megértéséhez vagy az írásbeli munkák elvégzéséhez szükséges idő tekintetében), a következő feladatlista segíthet hogy megértse a program sikeres elvégzéséhez szükséges időráfordítást:

Egy tipikus modulon belül a jelölteknek minden héten meg kell felelniük:

 • Tanulási idejüket a modulban meghatározott heti tevékenységterv szerint, az oktató irányításával tervezzék
 • Olvasson esettanulmányokat és háttéranyagokat e-könyvekből és egyéb forrásokból
 • Vegyen részt vitafórumokon, olvassa el a hozzászólásokat, tegyen hozzászólásokat és válaszoljon bizonyos kérdésekre
 • Készítse elő a beállított formáló feladatokat (például küldjön be egy választervezetet egy kérdésre visszajelzés céljából)
 • Készítsen írásbeli feladatokat, és adja be határidőre formális értékelésre és visszajelzésre (jellemzően ez nem heti feladat, de szükség lehet rá, általában a modul végén)
 • Gondolja át a tanulást, és adja vissza a modullal kapcsolatos tapasztalatait az oktatóknak és a kortárs csoportnak

Az egyetemi tantermekhez hasonlóan az online tanulási élmény kiterjedt részvételt és interakciót is magában foglal az oktatókkal és diáktársakkal. Az online fórumot tanácsadókkal, tanársegédekkel és oktatási szakemberekkel való kommunikációra is használhatja.

Miután sikeresen befejezte a diplomát, jogosult lesz részt venni a Suffolki Egyetem két éves diplomaosztó ünnepségén.

A modulsorozatok évente többször indulnak az igények alapján, így lehetősége van arra, hogy az év során több alkalommal is beiratkozzon és megkezdje a képzési programját, így biztosítva azt a rugalmasságot, amely a legtöbb szemtől szembeni képzésben nem található meg.

Egyszerre egy modult vesz igénybe. Ez a felnőttek számára készült fejlett tanulási módszer lehetővé teszi, hogy teljes fókuszát egy tárgyterületre összpontosítsa, mielőtt a következőre térne át, ugyanakkor lehetővé teszi a diploma megszerzését is gyorsított időkeretben.

A megszerzett diploma ugyanolyan értékű, elfogadott és hiteles lesz, mint bármely, egy hagyományos egyetemi környezetben szerzett egyenértékű diploma.

Helyszínek

 • Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Kérdések