Keystone logo
© Carrianna Field
UNIR

UNIR

UNIR

Bevezetés

A misszió a International University of La Rioja a szerves kialakulása a diákok a készségek követelt a mai társadalomban.

UNITE Ön vállalja, hogy megfeleljen az igényeinek és elvárásainak minden érintett ebben a folyamatban (hallgatók, oktatási és kutatási személyzet, adminisztráció és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom általános) keresztül a minőségi képzés, amelynek célja javulás folyamatos és a kiválóság.

Van egy speciális érzékenység, hogy fedezi azok számára, akik különböző okok miatt nem tud belépni az oldalra központok, vagy akik szívesebben választják a nyitottabb és az innovatív megoldások feltörekvő technológiák nyílt a hálózaton.

Társadalmi felelősség-orientált politika UNITE kérdésekben, mint az alap, mint:

 • Engedélyezése az egyetemi oktatásban való, hogy bárki, aki alkalmas a korábbi képzési, akar csinálni, és korlátok megszűnnek a távolság, ütemezését, helyét, a kulturális és társadalmi megakadályozni.
 • Végre kell hajtani az oktatási és kutatási erőforrások fejlesztése révén az új technológiák, így lehetőség nyílik a magas szintű oktatás, különös tekintettel azokra, amelyek a kulturális, technikai és társadalmi változások.

Értékek

Az értékek a Nemzetközi Egyetem La Rioja a következők:

 • Elkötelezettség a hallgatói sikert.
 • Testreszabása oktatási feladatok kísérő tanulók számára tanulmányaik és az elhelyezkedés támogatása.
 • Folyamatos innováció a tanítás és tanulás módszertanát ellátást.
 • Fejlesztési és vállalkozói szellem ösztönzése.
 • Fogékonyság a várakozásokat a diákcsoportok, oktatói és kutatói állomány, a közigazgatás és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom között.
 • Ajánlat fok és programokat, amelyek megfelelnek a társadalom igényeinek.
 • Figyelmet, hogy az oktatás minőségének és a források.
 • Nyitott a nemzetközi dimenzióinak egyetemi oktatás megközelítés.

Idea Egyetem

Elérni a magasabb szintű tudás vágya, hogy az emberek mindig is voltak, és Arisztotelész világosan kifejezi, amely szerint „a természet, mind az ember szeretné tudni.” Ez magyarázza, hogy az egyetem -headquarters ismerete felettesei ma a legrégebbi polgári intézményt a nyugati civilizáció. Az egyetem továbbra is létezik, annak ellenére, hogy a mélyreható társadalmi változások, lehetséges volt azért is, mert megőrizte alapvető jellemzői, a fejlődés minden történelmi időszakban kellett bevezetni.

A UNITE azt hiszem, a fő alapvető jellemzők, hogy meg kell őrizni az egyetemen a következők:

 • Egyetem, mint Alfonso X Bölcs azt mondta, egy kötőszó tanárok és diákok közötti mozgatják a vágy, hogy létrehoz és az ismeretek terjesztése, valamint megtanulják. Ez a kombináció kifejti, hogy a tanárok nem csak a kutatók, de tudatában kell lenniük az oktatási felelősség, és nem csupán tanulságos.
 • Az egyetem a céllal, hogy a valódi tudás alapján mély gondolkodás keresek bizonyíték egy kritikus gyakorlása miatt, függetlenül attól, hogy az elképzelések, amelyek vagy amelyek már nem divatos, vagy mit kívánnak az elő-csoportok legbefolyásosabb véleményt minden korban.
 • Az egyetem feladata mind a távolság és közelség. Így hát meg kell vizsgálnia az alapvető elméleti és általános problémák a munka látszólag megszakad a társadalmi körülmények. De ez is hívják, hogy működjenek együtt a környezeti problémák megoldásában, amiben mozog, elsősorban a kialakulását az illetékes szakemberek, akik képesek dolgozni egy hozzáállás a szolgáltatást a többi ember, aki él állandó törekvés a közös is.
 • Az egyetem fogja állandóan atmoszférában tisztelettel és udvariasan tudományos felett ellentmondás ötleteket. Seneca szavai, hogy az ember egy szent dolog az ember számára, már kifejezetten a fogalom az emberi méltóságot, amely mindig el kell ismerni és támogatni, és amelynek tiszteletben kell maradnia a háttérben minden a munka az egyetemi közösség.

Együtt ezeket a funkciókat, Unite, online egyetem, melynek konkrét projekt, hogy tartsa az új technológiák az egyetemi tanulmányok. Konkrétan három módszertani funkciók közé tartozik. Először, egyesüljetek célja eléréséhez Hatékony oktatás minden tanuló egyénileg középpontjábanAlkalmazkodás a lépést a képzés sajátos körülményeket. Ez a törekvés, másrészt azt jelenti, hogy UNITE biztosít minden diák tanár, Elkerülve az esetleges problémákat, az anonimitás és tömegessé, így gyakori a felsőoktatásban. Végül UNITE biztosítja a teljes elkötelezettséget a tanárok és a vezetőségre a siker minden diák, Aki belefog, néha méltó áldozatot a kaland elérésének diplomás.

Helyszínek

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Programok

  Kérdések