Keystone logo
UNIR Mesterképzés a szoftverfejlesztés és a számítógépes rendszerek területén
UNIR

Mesterképzés a szoftverfejlesztés és a számítógépes rendszerek területén

Online

1 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Vegye meg a mester a szoftverfejlesztés online és szerezze be a hivatalos diplomát UNIR

Az UNIR Online Software Engineering UNIR célja, hogy befejezze az informatikai szakemberek képzését, és felkészítse őket a webes környezet, az információbiztonság és a szoftverfejlesztés ismeretére.

Ez a hivatalos posztgraduális kurzus válaszul született az egyre összetettebb információtechnológiai (IT) iparágra, amely speciális és sokoldalú profilokat igényel, amelyek képesek irányítani a projekteket a megvalósítástól a szoftverstratégia tervezéséig és irányításáig.

Ezzel a mesterképzés a szoftverfejlesztés és a számítógépes rendszerek kapsz a szükséges készségeket:

 • Tervezze meg egy minőségi, rugalmas és könnyen karbantartható szoftverrendszer funkcionalitását az UML modellező nyelv segítségével.
 • Tervezze meg és irányítsa a projektek fejlesztését olyan eszközökön keresztül, mint az MsProject vagy a Sinnaps.
 • Ismerje a különböző szoftverfejlesztői platformokat (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro stb.) és integrált fejlesztői környezeteket (IDE) különböző típusú alkalmazások, asztali, mobil és felhő fejlesztéséhez.
 • Telepítsen és konfiguráljon IIS-t és Apache webszervert olyan számítógépen, amely webtartalom helyi hálózaton vagy az interneten történő kiszolgálására szolgál.
 • Elemezze az információs rendszerek (Paros Tool, HP Fortiffy SCA stb.) auditálásának folyamatát és fázisait.

A mesterképzés elvégzése után és a kurzus során megszerzett tudás birtokában képes lesz arra, hogy tanúsítványokat szerezzen a felhőalapú számítástechnikai megoldások vezető vállalataitól: Microsoft Certified Azure Fundamentals és AWS Certified Cloud Practitioner. Ezen kívül, amikor beiratkozik, megkapja a Python programozási tanfolyamot, teljesen ingyenes.

Erősítse meg tudását és emelje ki szakmai profilját egy amerikai szakterülettel, amely magában foglalja a mesterképzést is: Digitális projektmenedzsment szakértő, a jövő most kezdődik.

Általános információk

 • Credits: 60 kredit
 • Időtartam: 1 tanév
 • Módszertan: 100% online oktatás
 • Vizsgák: Online és/vagy személyes vizsgák minden félévben
 • Gyakorlatok: Kötelező külső szakmai gyakorlat (6 ECTS). Elismerése akkreditált szakmai tapasztalattal
 • Doktori fokozat: Ez a hivatalos mesterképzés lehetővé teszi a hivatalos doktori programokba való beépítést, és javítja a pontszámokat, amennyiben ugyanolyan ismeretekkel rendelkezik, mint a vizsgák, az átmeneti listák, a transzferversenyek és a munkaerőpiacok skálája. Ellenőrizze a nyilvános ajánlat alapjait.

módszertan

Az UNIR tanulmányozási módja rugalmas, személyre szabott és hatékony. A módszertan online élő osztályokon és személyes oktatón alapul, hogy a legjobb képzést kínálja.

Az UNIR pedagógiai modell hatékony, mert egy teljesen online módszertanon alapul, hogy minden diák saját tempójában tanulhasson:

 • Élő online osztályok: A hét minden napján reggel és délután vannak osztályok, így az órára járhat, ha a legjobb az Ön számára.
 • Online osztályok késleltetett: Ha nem tudtál részt venni egy osztályon, vagy ha maradt a kérdésekkel, az összes osztályodat elhalaszthatja. Láthatja őket, amikor csak akar és annyi alkalommal, amennyire szüksége van.
 • Személyes oktató: Az első nap személyi oktatónak lesz rendelve. Ön telefonon és e-mailen keresztül kapcsolatba lép vele. Ő támogatja Önt nap mint nap és megoldja a felmerülő kétségeket.
 • Virtuális Campus: Minden, amit a UNIR kell tanulmányozni az egyetemen: osztályok, tanárok, osztálytársai, könyvtár, oktatási források, menetrendek, csevegés, fórumok és még sok más.
 • Oktatói erőforrások: különböző képzési erőforrásokhoz férhet hozzá a képzés befejezéséhez: kiegészítő olvasmányok, kulcsfontosságú ötletekből álló diagramok, önértékelési teszt stb.

Értékelési rendszer

A hallgatók értékelését a szoftvermérnöki és számítástechnikai rendszerekben végzett mesterképzésre három jól differenciált rész adja:

 • Tantárgyak: A mesterben szereplő különböző tantárgyakat folyamatos értékelés és végső arckezelés alapján értékelik.
  • A folyamatos értékelés a végső osztály 40% -át teszi ki, és figyelembe veszi a következő kritériumokat: a) hallgatói részvétel (az osztály 10% -áig); b) Munka, projektek és gyakorlatok a laboratóriumokban (a besorolás 30% -a); és c) Önértékelési teszt (az osztály 10% -áig).
  • A végső fizikális vizsgálat az osztály 60% -át teszi ki.
 • Gyakorlatok a társaságban (külső szakmai gyakorlatok): A szakmai gyakorlatok elvégzése érdekében a szakmai gyakorlatok során folyamatosan értékelni fogják a szakmai gyakorlatot, mind a vállalat által kijelölt oktató, mind a megfelelő tanár. A végső pontszám két kritérium alapján kerül megállapításra: a) a külső oktató értékelése (a teljes osztály 40% -a); és b) Jelentés a gyakorlatokról, amelyeket az Egyetem professzora felügyel és korrigál (a teljes pontszám 60% -a).
 • Végső Mester Projekt: A Mester Végleges Projektét folyamatosan figyelemmel kísérik a Mester Végi Munkaigazgatója, aki végül a végső szerző lesz. A végső értékelés egy tudományterület három professzorából álló bizottságnak felel meg. A bizottság nemcsak a projektet fogja értékelni, hanem a szóbeli védelmét is.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések