Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Bevezetés

Az Universidad Ítaca úttörői a távoktatás kínálatában egész Mexikóban. Egyetemünk felajánlja, hogy az alapképzést online vagy személyesen, valamint a mesterképzést is elvégezheti szakmai készségeinek kiaknázása és a munkahelyi gyors fejlődés érdekében. Tudjuk, mennyire fontos számodra a diploma befejezése, ezért a következő előnyöket kínáljuk megfizethető áron:

 • Hivatalos érvényesség
 • Tanácsadás a virtuális egyetemen
 • RVOE
 • Beiratkozási ösztöndíjak
 • Képzett tanárok
 • Elérhető tandíj, beleértve a diplomát

Ki vagyunk

Az Itaca Egyetem egy intézmény, amelyet 1991 -ben alapítottak úttörőként a humán fejlődés területén.

Mindig azzal a vágyával, hogy manapság fejlődjön és több embert érjen el, az Universidad Ítaca több mint 18 programja, alap- és mesterképzése van különböző tanulmányi területeken, például a mérnöki, kognitív viselkedési, jogi, humán és egzakt tudományok között; négyszemközt és nem iskolában.

A partnerek és az alapítók álma az, hogy olyan teret és rendszert biztosítsanak a diákoknak, amely lehetővé teszi az önreflexiót és a tudatosságot az attitűdök megváltoztatásának eléréséhez, és a lények jutalmazóbb életszemléletű eléréséhez. Családjaikban, közösségeikben és vállalataikban személyes, szakmai és gazdasági növekedésük szorzóivá és elősegítőivé alakítják őket. Röviden, az Ithaca egy olyan modell, amelynek célja az emberi potenciál kiváltója a személyes, szakmai és üzleti siker elérésében.

misszió

Globális perspektívából adjon andragógiai és humanista tudományos oktatást, amelyet tudományos és technológiai törekvések támogatnak.

kilátás

Kiválósági egyetemnek lenni, amely összehozza a legjobb tanárokat és diákokat, népszerűsítve őket az ország jövőbeli szakembereiként és vezetőiként, akik előmozdítják a személyes és a szakmai élet jobb szintjét.

Miért Ithaka

 • Arra ösztönzi a tanulót, hogy kreativitása, kutatása, tanulmányi szokásai és kritikus ítélőképessége révén olyan készségeket, kompetenciákat és attitűdöket fejlesszen, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy felfedezzék és megerősítsék képességeiket.
 • Megkönnyíti az integritású emberek képzésének és fejlesztésének folyamatát, akik nemzetközi szintű kiváló szakmai és kulturális felkészültségüknek és valódi társadalmi lelkiismeretüknek köszönhetően a pozitív cselekvések vezetői, amelyek elősegítik az ember és a valódi fejlődést. társadalom.
 • Ez biztosítja azt a teret és rendszert, amely lehetővé teszi az önreflexiót és a tudatosságot, hogy elérjék a szemléletváltozást, és sokszorosítókká, valamint a családjuk, közösségeik és vállalataik személyes fejlődésének elősegítőivé váljanak.
 • Elősegíti a megértést és a tiszteletet minden egyén számára hagyományaival, hiedelmeivel és szokásaival.
 • Hozz létre kompetens embereket és ne versenyképes embereket.

Helyszínek

Helyszínek
 • Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Kérdések