Keystone logo
© Domus Academy
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Bevezetés

A több mint 90 000 hallgató által választott Pegaso Online University praktikus, rugalmas és mindenki számára megfelelő: fiatalok, felnőttek, munkavállalók és fogyatékkal élők számára. A Pegaso Online Egyetemnek köszönhetően bárhol és bármikor tanulhat, és vizsgázhat Olaszországban a rendelkezésre álló 91 helyszín bármelyikében.

Diplomáink és posztgraduális online tanfolyamaink egyedülálló oktatási kínálatot képviselnek Olaszországban. A legjobb didaktikai módszereknek és a leghatékonyabb technológiának köszönhetően a Pegaso bármikor támogat Önt szakmai céljainak és álmainak megvalósításában, a munka világába vetítve vagy saját vállalkozásának létrehozásában.

Kiváló minőségük mellett a Pegaso oktatási programok valóban kényelmesek, köszönhetően az egyetem által a legnagyobb olasz vállalatokkal kötött több mint 500 megállapodásnak.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Kik vagyunk?

I-Egyetem: Intelligencia, függetlenség, integráció. Ezek azok az oktatási kritériumok, amelyek jellemzik a Pegaso Online Egyetemet, amelynek küldetése az Akadémia és a hallgatók közötti teljes interakció megvalósításában rejlik, a kulturális és szakmai készségek folyamatos fejlesztésére irányul, és teljesíti saját kórtermi pedagógiai modelljét. a folyamatos oktatás (az egész életen át tartó tanulás) és a „személyes tanulási környezet”, amely a tanulást központi értékgé teszi.

A 2006. április 20-i miniszteri rendelettel (GU n. 118, 2006. május 23. - rendes beszállító, 125. sz.) Hozta létre a Pegaso Online Egyetem egy korszerű és hatékony technológiai standardokra épülő akadémia az e-learning területén .

A tanulmányok végén kiadott tudományos fokozatok jogi értékkel bírnak, mint a hagyományos egyetemek által kiadott diplomák.

Azzal, hogy rugalmasan és hatékonyan tud reagálni a hallgatók igényeire, Pegaso megfelelően elfogja az oktatási és a munka célját a választott tanulmányi kurzusokban, garantálva a tanítás teljes és személyre szabott függetlenségét. Bármilyen fizikai jelenlét nélkül, de folyamatosan megjelölve a kurzusok sajátosságaik ellenére lehetővé teszik, hogy egyszerre kövessék a hallgatókat és figyelemmel kísérhessék folyamatos tanulási szintjét, gyakori értékelési és önértékelési lehetőségei révén is.

A didaktikai támogatás szakértői, akik támogatják a professzorokat (oktató, mentor és edző), segítik a hallgatót egész tanulmányi folyamata alatt, azzal a céllal, hogy a tanulás tökéletes egyensúlyát elérje saját potenciáljának megerősítése alapján. A rendkívül technológiai és interaktív eszközök, mint például a TV-tanulás és a SZOCIÁLIS tanulás, valóban egyedülálló és hatékony oktatási élménybe vonják be a hallgatót.

Mindez - nyilvánvalóan - anélkül, hogy figyelmen kívül hagyná a nemzeti és nemzetközi kutatásra fordított nagy figyelmet, valamint a fiatal generáció kutatási tevékenységének képzését.

Európai és nem európai téren, a saját statútumában elvárt általános elvekkel összhangban, a Pegaso Online Egyetem elősegíti az oktatás, a kutatás és a tanulmányok nemzetközi fejlődését, különös tekintettel a különböző országok közötti kulturális cserékre és más országok együttműködésével. rangos egyetemek az európai térségben.

Hogyan tanulhatok?

A Pegaso Online University oktatási módszer magában foglalja a tanulási tárgyakból (tananyagtartalom egységekből) álló tanfolyamok alkalmazását, amelyekben több olyan eszköz, anyag és szolgáltatás áll össze, amelyek szinergikus módon hatnak a hallgató oktatási és tanulási útjára. A hallgatónak valóban van:

  • Az írásbeli osztályszöveg, bibliográfiai hivatkozásokkal és jegyzetekkel;
  • Diák (dúsított szövegek, képdiagramok és táblázatok), amelyeket az előadó szóban kommentált;
  • Lesson-clips, szinkron és a-szinkron módban elérhető.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Hogyan tudja lebonyolítani a vizsgáit?

A záróvizsgára az ország egész területén található fiókjainkban kerül sor, amelyet a dékán által kinevezett és az oktató előadó által megbízott bizottságra bíznak. Az értékelés elfogadott kritériumait bizonyos számú köztes teszt eredményei határozzák meg (online tanulási-vizsga teszt, összetétel-fejlesztés, esetleges laboratóriumi tevékenységek stb.);

  • Az online tevékenységekben való részvétel minősége (a platformon keresztül nyomon követhető beavatkozások részvétele és minősége);
  • A záróvizsga eredményei jelen vannak az egyetemi struktúrákban.

Központok

A Pegaso Online Egyetem központjai a város legrangosabb épületeiben és történelmi építményeiben vannak elhelyezve; magas történelmi és kulturális profilú helyek, bizonyítékul az egyetemi hatóságokra és annak mérlegelésére azokban az intézményekben, amelyek elismerték az elkötelezettséget, például a minőséget, a magas didaktikai profilt, és ezért engedélyezték a felhasználást.

Azonban a választás, hogy ilyen csodálatos központokban van-e jelen, nem képi okokból történt, hanem azért, mert ezeket tartják a legkényelmesebbnek, garantálva a hallgatót hosszú tanulmányi kirándulása során a legmagasabb fokú támogatást, tiszteletet és szívélyességet.

Az egyetem választásának fő elemei a központok logisztikai figyelme, elhelyezkedése, kapcsolatai és befogadóképessége voltak, mivel a Pegasóban mindannyian bevonják a hallgatót.

Helyszínek

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Kérdések