Keystone logo
University of Akron Online

University of Akron Online

University of Akron Online

Bevezetés

Az Akron Egyetem több mint egy évtizede fejleszt online kurzusokat a minőségi online tanulás szigorú, kutatáson alapuló szabványai alapján.

Az UAkron Online az országosan elismert Quality Matters rubrikát használja annak biztosítására, hogy diákjaink olyan online kurzusokat tapasztaljanak, amelyek összhangban vannak a célkitűzésekkel, elősegítik a tanulók elkötelezettségét, és a megfelelő eszközöket használják robusztus tanulási környezet létrehozásához. A QM szabványokat alaposan beépítettük kurzusfejlesztési folyamatunkba, a műszaki műhelyeinktől a pedagógiai szemináriumokig. Ohio államban az UA vezető szerepet tölt be több mint 40 online kurzussal, amely nemzeti elismerésben részesült a minőségi előírások teljesítése miatt. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló online kurzusokat és programokat készítsünk hallgatóink számára.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Akron

    East Buchtel Avenue,302, 44325, Akron

    Kérdések