Online Master of Science in Food Safety
University of Arkansas Online
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Az élelmiszerbiztonsági programot dolgozó szakemberek számára tervezték. Interdiszciplináris jellege lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanuljanak az elvégzett oktatóktól az agrár-, élelmiszer- és élettudományok területén. Ez a program kibővíti az élelmiszer-biztonsággal, a minőségbiztosítással és a kockázatértékeléssel kapcsolatos tudományos ismereteket. A programban végzetteket különböző szintű vezetői és vezetői munkákba léptették elő világméretű vállalatoknál.
A program az amerikai szabványokon alapul, beleértve a veszélyelemzés és a kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) elveit, valamint az élelmiszer-biztonsági törvényeket és szabályozásokat. Hangsúlyozza a megelőző folyamatokat, a problémamegoldó készségeket és az ipari szabványokat vezérlő tudományos alapokat, mint például az élelmiszer-mikrobiológia, a toxikológia és az epidemiológia.