Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Bevezetés

Nagy elmék kihívása és jövőjük alakítása

A Birminghami Egyetemen szerzett posztgraduális diplomával válhat a szakterülete vezetőjévé. Az Egyesült Királyság egyik legjobb akadémiai intézménye , amely ötvözi a szigorú akadémikusok hosszú múltját és karunk tájékozott szakértelmét innovatív oktatási módszerekkel.

A Birminghami Egyetem rugalmas online tanulási kurzusai összekötik Önt a nemzetközi oktatókkal és társaikkal, így kulcsfontosságú karrierkészségeket és tájékozott globális perspektívát szerezhet. A Russell-csoport tagjaként a Birminghami Egyetem a legmagasabb tudományos kutatási és szakmai kapcsolatokkal veszi körül a hallgatókat mind a magán-, mind az állami szektorban.

A világ 100 legjobb intézménye (QS World University Rankings 2022) és a Russell Group tagja, a Birminghami Egyetem több mint egy évszázada kihívás elé állítja és fejleszti a vezető elméket. Ez a hagyomány ma is folytatódik, és a hallgatókat magas szintű tudományos kutatásokkal és szakmai kapcsolatokkal veszi körül a magán- és az állami szektorban – függetlenül attól, hogy hol és hogyan tanul.

Örömmel ajánljuk az alábbi 100%-ban online posztgraduális diplomákat:

Ragadja meg jövőjét a modern posztgraduális hallgatók számára tervezett online tanulással.

Tudj meg többet

Rangsorok

A világ „top 100” intézménye (QS World University Rankings 2022)

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • The University of Birmingham, Edgbaston

Kérdések