Keystone logo
University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

Bevezetés

A Western International College Online szakirányú programokat kínál olyan speciális területeken, mint például az üzleti élet és a számvitel. Különböző tudományos háttérrel és szintű hallgatók csatlakozhatnak a WINC Online-hoz mint alapítványi, egyetemi és posztgraduális végzettségük megszerzésére szolgáló eszköz.

A WINC Online a multinacionális Knowledgucate Intézet Csoport része, amelynek székhelye az Egyesült Arab Emírségekben található.

A Tudásbázis a játszóiskolák, a K-12 iskolák, a Pre University University, az egyetemi és a posztgraduális főiskolák, valamint az indiai egyetemi lánc tulajdonosa és üzemeltetője. Ezenkívül oktatási intézményeket is üzemeltet és működtet az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Királyságban, valamint programokat kínál az Online térben.

A WINC Online a WINC, az Egyesült Királyság online / távoktatási szárnya, amelyet kizárólag azért hoztak létre, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára akkreditált képesítés megszerzéséhez anélkül, hogy munkavégzésükre vagy családi ütemtervükre veszélyeztetnék. A WINC Online által kínált programok az akkreditált intézményekkel vagy egyetemekkel partnerségben vannak, és a hagyományos modellben megadottakkal megegyező szabványok szerint tanítják és értékelik.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Miért érdemes a Western International College Online-on tanulni?

A Nyugati Nemzetközi Főiskola alapításán alapulva, a RAK-ban BAC-k által akkreditált főiskolát hoztak létre Tottenham Hale-ban, Londonban, Angliában. A WINC London az Egyesült Királyságban működő központja, és örömmel kínálunk oktatott és online tanfolyamokat együtt, brit partnerek nélkül.

Tanfolyam továbbítás

A legtöbb online képzés programjával ellentétben, ahol a tanárok és a hallgatók közötti interakció a legtöbb aszinkron módon zajlik, a WINC OL szállítórendszer lehetővé teszi a rendszeres kapcsolattartásokat szinkronban.

Tanulási lehetőségek

A legtöbb kurzus kombinálja a tankönyvekből és más anyagokból kiosztott olvasmányokat, online gyakorlatokat, problémákat vagy az oktató által összeállított tevékenységeket, interaktív beszélgetéseket az esetekről, helyzetekről.

Online értékelés

Az értékelések célja, hogy tükrözzék és fejlesszék azokat a készségeket, amelyeket a vezetők professzionális környezetükben használnak, így írásbeli feladatok, prezentációk, reflektáló portfóliók és személyes fejlesztési tervek alapján kerülnek értékelésre.

Az online tanulás legfontosabb elemei

Az osztályok online környezetben zajlanak. Bármikor bejelentkezhet az LMS-hez. Miután online csatlakozni fog, akkor kommunikálni kell az oktatókkal és a többi hallgatóval.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • Western International College, Office 106 Longcroft House 2-8 Victoria Avenue, EC2M 4NS, London

Kérdések