Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Bevezetés

A University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) arra törekszik, hogy mind a vezetőket, mind a megoldásokat megteremtse a fenntartható gazdaság vezetése érdekében. A CISL elhatározta, hogy kihívást jelent, tájékoztatja és támogatja az üzleti és politikai vezetőket, hogy érdemi erőfeszítéseket tegyenek a globális változások felé. A jövedelmezőség és a fenntarthatóság összeegyeztethető stratégiák kidolgozására összpontosítva a CISL reméli, hogy kiépíti az egyének vezetői képességeit a kívánt jövő megteremtése érdekében, anélkül, hogy a szervezeti sikereken kompromisszumokat kötnének.

A CISL Nemzetközi Alumni Hálózat nagyjából 16 000 vezető vezetőből és vezető szakemberből áll, akik az üzleti életet, az állami szektort és a civil társadalmat képviselik a különböző iparágakban a világ minden tájáról. Ennek a hálózatnak a tagjai lehetőséget kapnak arra, hogy megvitassák ötleteiket és tapasztalataikat, együttműködjenek és befolyásolják a változásokat.

A CISL együttműködik a GetSmarter digitális oktatási szolgáltatóval, hogy létrehozzon egy interaktív és támogatott tanulási élményt, amely felkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet vállaljon a változó üzleti világban.

A University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) együttműködik a GetSmarter, egy 2U, Inc. márkával, hogy interaktív és támogatott tanulási élményt nyújtson, felkészítve Önt arra, hogy vezető szerepet vállaljon a változó üzleti világban.

Helyszínek

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Kérdések