Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) CAM Fenntartható Pénzügy
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

CAM Fenntartható Pénzügy

Online

8 Weeks

Angol

Teljes idő

USD 2868

Távoktatás

Bevezetés

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Fedezze fel a fenntartható pénzügyi rendszerek előnyeit, és dolgozzon ki egy tervet egy fenntartható gazdaság létrehozására, amely hosszú távú értékhozamot biztosít.

A mai üzleti környezetben már nem elegendő, ha a szervezetek egyszerűen elismerik a globális fenntarthatósági kihívásokat, mint például az éghajlatváltozás, az erőforrások kimerülése és az egyenlőtlenség – elvárják, hogy azokon keresztül vezető szerepet töltsenek be.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) Fenntartható pénzügy online rövid kurzusa olyan eszközöket és ismereteket kínál, amelyek a társadalom számára értéket teremtő és a fenntartható jövőbe fektető pénzügyi stratégiák kidolgozásához szükségesek.

Nyolc hét alatt megismerheti a jelenlegi pénzügyi rendszer nyomásait, trendjeit és lehetőségeit. Megvizsgálhatja a társadalmi és környezeti kihívások stratégiai üzleti vonatkozásait is, és megtudhatja, hogyan lehet a legjobban tervezni a jövőt olyan fenntartható kezdeményezések révén, mint a hatásos befektetés, a környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási (ESG) befektetések integrációja és a pozitív szűrés.

A CISL oktatóinak szakértői útmutatása révén elsajátíthatja a fenntartható pénzügyi megoldások saját környezetében való megvalósításához szükséges készségeket, és jobban megértheti, hogy ezek a stratégiák hogyan befolyásolhatják pozitívan szervezete hosszú távú értéknövelését. Ez a kurzus új perspektívákat ad arra vonatkozóan, hogy a vállalkozások, a bankok és a biztosítók hogyan térnek át a fenntarthatóbb üzleti modellekre, amelyek pozitív megtérülést kínálnak ügyfeleik és a társadalom számára egyaránt.


Ezt a kurzust az Egyesült Királyság CPD Certification Service tanúsítja, és olyan személyekre vonatkozhat, akik az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező szakmai testületek tagjai, vagy azokhoz kapcsolódnak. A kurzus becslések szerint 60 óra tanulást tartalmaz.

Megjegyzés: ha CPD-tevékenységet szeretne igényelni, a felelősség Önre hárul. A CISL és a GetSmarter nem vállal felelősséget az órák vagy pontok igényléséért vagy érvényesítéséért.

Neked való ez a tanfolyam?

Ez a kurzus mindenki számára hasznos lesz, aki érdeklődik a fenntartható finanszírozási kezdeményezések pozitív változás előidézése érdekében – mind a pénzügyi szektorban jelenleg dolgozó szakemberek számára, mint például a pénzügyi szolgáltatók, pénzügyi tanácsadók, fenntarthatósági tanácsadók és alapkezelők, valamint a pénzügyi szektoron kívüliek. Az iparág gyakorlatiasabb megértésére törekszik, hogy a fenntartható finanszírozás hogyan vezethet stratégiailag a hosszú távú üzleti megtérüléshez (beleértve a menedzsereket, a marketingszakembereket, a befektetőket és a civil szervezetekkel dolgozókat). A közszféra döntéshozói is profitálnak ebből a pénzügyi tanfolyamból, csakúgy, mint bárki, akit érdekel a környezetvédelmi szempontok fejlesztési tervezésbe és finanszírozásba való integrálása. Hasonlóképpen, ez a kurzus ideális azok számára, akik szeretnék megérteni, hogy a gondolkodásmód és a tágabb értelemben vett pénzügyi rendszer hogyan fejlődik a társadalmi és környezeti nyomás hatására, és végső soron hogyan lehet ez pénzügyi és környezeti szempontból előnyös.

Mi különbözteti meg

A tanfolyam elvégzése után a következőkkel távozik:

 • Betekintés az üzleti és pénzügyi rendszerek előtt álló fenntarthatósági kihívásokba.
 • Annak megértése, hogy a fenntarthatóság miként alakítja át a pénzügyi rendszereket a társadalom és a vállalkozások javára.
 • Eszközök és keretek a fenntarthatósági problémák okozta pénzügyi kockázatokra való reagáláshoz, valamint a hosszú távú értékteremtéshez szükséges meglátások.
 • Olyan készségek, amelyek segítségével befolyásolhatja szervezete sikerét a zöld pénzügyi stratégiák végrehajtásával és a fenntartható jövő tőkéjének irányításával.
 • Személyes cselekvési terv a fenntartható finanszírozás megvalósításához az Ön befolyási területén.

A tanfolyam tananyaga

Tanulja meg, hogyan népszerűsítheti a zöld pénzügyeket, és hogyan reagálhat a társadalmi és fenntarthatósági kérdésekből fakadó pénzügyi kockázatokra, miközben végigdolgozza ennek az online rövid kurzusnak a heti moduljait.

 • Orientációs modul: Üdvözöljük az Online Campuson
 • 1. modul: Bevezetés a fenntartható finanszírozásba
 • 2. modul: A tőke irányítása a fenntartható jövőért
 • 3. modul: A fenntartható finanszírozást szolgáló stratégiák
 • 4. modul: Kockázat és hozam újrahuzalozása
 • 5. modul; Fenntartható pénzügyi megoldások
 • 6. modul: A közszféra szerepe a fenntartható pénzügyekben
 • 7. modul: Trendek, zavarok, innováció és fenntartható finanszírozás
 • 8. modul: Hatás létrehozása

Tanfolyam összehívók

Ennek az online rövid kurzusnak a kialakítását a CISL oktatói, valamint az iparági szakértők irányítják, akik megosztják veled tapasztalataikat és mélyreható tudásukat a kurzus során.

A kar igazgatói:

Martin Roberts – a CISL digitális tanulásért felelős igazgatója

Alice Chapple – a téma szakértője

A tanúsítványról

Fedezze fel a fenntartható jövőt elősegítő pénzügyi stratégiákat, és szerezzen bizonyítványt a Cambridge-i Egyetem Fenntarthatósági Vezetői Intézetétől.

Az értékelés folyamatos, és egy sor online kitöltött gyakorlati feladaton alapul. Ahhoz, hogy tanúsítványt kapjon, meg kell felelnie a kurzus kézikönyvében leírt követelményeknek. A kézikönyvet a tanfolyam megkezdésekor azonnal rendelkezésedre bocsátjuk.

A tanúsítványt az Ön hivatalos nevére állítjuk ki, és a tanfolyam sikeres elvégzése után, az előírt követelményeknek megfelelően elküldjük Önnek.

Többet szeretne tudni?

Miért válassza a GetSmartert?

A GetSmarter, a 2U, Inc. márka, egy online tanulási szakértő, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a világ vezető egyetemein szerzett kiváló minőségű online rövid kurzusok fejlesztésében. Piacvezérelt tanfolyamokat tartunk, amelyek a dolgozó szakembereket felvértezik a jövő munkahelyéhez szükséges szakértelemmel. Adatvezérelt megközelítéssel elemezzük a jövőbeli készségigényeket, és biztosítjuk, hogy minden kurzus megfeleljen ennek az igénynek.

A tanulókat a tanulási út minden szakaszában támogatják, lehetővé téve számukra, hogy szakmailag boldoguljanak a megnövekedett relevancia, kompetencia és magabiztosság révén.

Fizetési lehetőségek

Befizetheti a tanfolyam díját a tanfolyam kezdete előtt, vagy választhat osztott fizetési tervet a kilenchetes vagy rövidebb kurzusok esetében. A 10 hetes és hosszabb kurzusok esetén három részből álló fizetési terv áll rendelkezésre. Ha többet szeretne megtudni a fizetési lehetőségekről, kérjük, látogasson el a Fizetési és finanszírozási GYIK oldalra, vagy lépjen kapcsolatba egy regisztrációs tanácsadóval, hogy megtudja, melyik lehetőségre jogosult.

Irányítsd az idődet

A GetSmarter tanulási modelljét úgy alakították ki, hogy segítsen Önnek, mint dolgozó szakembernek készségeinek fejlesztésében anélkül, hogy a munkahelyi és családi kötelezettségeit veszélyeztetné. A tanfolyami munka heti, kezelhető falat méretű modulokra van felosztva, növekményes határidőkkel, amelyek célja, hogy segítsenek ütemezni a tanfolyam időtartama alatt, és biztosítsák a lábteret, hogy akkor dolgozhasson, amikor a legjobban megfelel.

Minden modul elején megjelenik a kurzus tartalma és a teljesítéshez szükséges feladatok. Hozzáférhet a Siker Tanácsadójához is, aki segít beosztani az idejét, és minden adminisztratív vagy technikai kérdésében segítséget nyújt.

Kérjen munkáltatói segítséget

Képességeinek és iparági ismereteinek fejlesztésével befolyást gyakorolhat szervezete sikerére. Miért nem kéred meg a főnöködet, hogy segítsen finanszírozni a tanulmányaidat, ha ez hatással lesz az üzletmenetedre?

Korábbi hallgatóink 37 százaléka kapott anyagi segítséget a munkáltatójától. Te is kérhetsz segítséget.

Ha Ön tanulási és fejlesztési (L&D) menedzser, vagy részt vesz egy szervezet képzésében és továbbképzésében, a GetSmarter for a business oldalon kérhet információkat vállalati kínálatunkról.

Hogyan módosíthatja a kezdési dátumot

Szakmai fejlődése iránti elkötelezettségünk részeként a GetSmarter kéthetes időszakot kínál a tanfolyam kezdő dátumának megváltoztatására, vagy a pénz visszakérésére, ha nem vagy teljesen elégedett.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a kurzus kezdési dátumának elhalasztására, vagy a jelentkezés lemondásához és a tanfolyam díjának visszatérítéséhez, kérésének a 2. modul megjelenése előtt el kell jutnia sikertanácsadóinkhoz.

Fedezze fel az Online Campust

Az Online Campus lesz az Ön virtuális tanterme a tanfolyam időtartama alatt. Könnyen használható kezelőfelületén keresztül sokféle kurzustartalom-formátumhoz férhet hozzá, beleértve az interaktív videókat, moduljegyzeteket, gyakorló vetélkedőket, prezentációkat, feladatismertetőket és további internetes forrásokat.

Az Online Campuson kérdéseket tehet fel, és kapcsolatba léphet diáktársaival és tanári csapatával a vitafórumokon keresztül.

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések