Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) CAM kommunikáció a befolyás és a hatás érdekében
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

CAM kommunikáció a befolyás és a hatás érdekében

Online

8 Weeks

Angol

Teljes idő

USD 2868

Távoktatás

Bevezetés

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Fejlessze kommunikációs készségeit, hogy befolyásolja a változásokat a szervezeten belül és kívül.

Az erős kommunikációs készségek segíthetnek elérni a hatást és felgyorsítani a változást a társadalom javára. Ahogy a rendszerek egyre ingatagabbá, bizonytalanabbá, összetettebbé és kétértelműbbé válnak, a finoman hangolt kommunikációs készségek elősegíthetik az együttműködést, javíthatják a problémamegoldást és befolyásolhatják a döntéshozatalt. Legyen szó társadalmi csoportokról vagy üzleti szervezetekről, a társadalom és az ipar minden szegmensének vezetőinek ki kell használniuk a kommunikációt a célok jobb elérése, az érdekelt felek befolyásolása és a pozitív változás előmozdítása érdekében.

A(z University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) Kommunikáció a befolyásolásért és hatásért online rövid kurzusa átfogó betekintést és számos eszközt kínál a hatásos kommunikáció fejlesztéséhez. Megtanulod, hogyan kommunikálj céltudatos módon, hogy legyőzd a siker akadályait. Lehetőséget kap arra is, hogy felmérje személyes vezetési stílusát, és olyan kommunikációs technikákat alkalmazzon, amelyek segítenek kialakítani a kívánt jövőt.


Ezt a kurzust az Egyesült Királyság CPD Certification Service tanúsítja, és olyan személyekre vonatkozhat, akik az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező szakmai testületek tagjai, vagy azokhoz kapcsolódnak. A kurzus becslések szerint 80 óra tanulást tartalmaz.

Megjegyzés: ha a hallgatók CPD-tevékenységet kívánnak igényelni, a felelősség rájuk hárul. A University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership és a GetSmarter nem vállal felelősséget, és nem is tehető felelőssé az órák vagy pontok igényléséért vagy érvényesítéséért.

A tanúsítványról

Szerezzen készségeket, hogy befolyásos kommunikátorrá váljon, és szerezzen hivatalos bizonyítványt a Cambridge-i Egyetem Fenntarthatósági Vezetői Intézetétől.

Az értékelés folyamatos, és egy sor online kitöltött gyakorlati feladaton alapul. Ahhoz, hogy tanúsítványt kapjon, meg kell felelnie a kurzus kézikönyvében leírt követelményeknek. A kézikönyvet a tanfolyam megkezdésekor azonnal rendelkezésedre bocsátjuk.

A tanúsítványt az Ön hivatalos nevére állítjuk ki, és a tanfolyam sikeres elvégzése után, az előírt követelményeknek megfelelően elküldjük Önnek.

Miért válassza a GetSmartert?

A GetSmarter, a 2U, Inc. márka, egy online tanulási szakértő, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a világ vezető egyetemein szerzett kiváló minőségű online rövid kurzusok fejlesztésében. Piacvezérelt tanfolyamokat tartunk, amelyek a dolgozó szakembereket felvértezik a jövő munkahelyéhez szükséges szakértelemmel. Adatvezérelt megközelítéssel elemezzük a jövőbeli készségigényeket, és biztosítjuk, hogy minden kurzus megfeleljen ennek az igénynek.

A tanulókat a tanulási út minden szakaszában támogatják, lehetővé téve számukra, hogy szakmailag boldoguljanak a megnövekedett relevancia, kompetencia és magabiztosság révén.

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések