Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) CAM vezető fenntarthatóság: nagy hatású vezetés
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

CAM vezető fenntarthatóság: nagy hatású vezetés

Online

8 Weeks

Angol

Teljes idő

USD 2868

Távoktatás

Bevezetés

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Növelje nagy hatású vezetői képességeit, és alkalmazza ezeket a készségeket szervezetében.

A technológiai zavarok és gyors változások által jellemzett modern üzleti környezetben az iparág vezetői egyre fontosabb szerepet játszanak a folyamatos növekedést biztosító környezet kialakításában.

Ez az online rövid kurzus olyan készségeket biztosít számodra, amelyek hatásos és befolyásos vezetéshez vezetnek, miközben megragadja a lehetőséget, hogy megvizsgálja a különböző vezetési stílusokat és kereteket. Fedezzen fel új perspektívákat és stratégiákat, miközben felfedezi a nagy hatású vezetés értékét egyéni, csapat és szervezeti környezetben. Fejleszti a kulcsfontosságú vezetői kompetenciákat, készüljön fel arra, hogy csapatokat egyesítsen egy közös cél érdekében, és találja meg saját céljait vezetőként.

A tanfolyamot iparági szakértők és oktatók vezetik a(z University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) , akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a világ minden tájáról érkező üzleti vezetők támogatásában, hogy változást idézzenek elő szervezeteikben.


Ezt a kurzust az Egyesült Királyság CPD Certification Service tanúsítja, és olyan személyekre vonatkozhat, akik az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező szakmai testületek tagjai, vagy azokhoz kapcsolódnak. A kurzus becslések szerint 80 óra tanulást tartalmaz.

Megjegyzés: ha CPD-tevékenységet szeretne igényelni, a felelősség Önre hárul. A CISL és a GetSmarter nem vállal felelősséget az órák vagy pontok igényléséért vagy érvényesítéséért.

A tanúsítványról

Tanuljon meg hatékony vezetést, és szerezzen hivatalos bizonyítványt a Cambridge-i Egyetem Fenntarthatósági Vezetői Intézetétől.

Az értékelés folyamatos, és egy sor online kitöltött gyakorlati feladaton alapul. Ahhoz, hogy tanúsítványt kapjon, meg kell felelnie a kurzus kézikönyvében leírt követelményeknek. A kézikönyvet a tanfolyam megkezdésekor azonnal rendelkezésedre bocsátjuk.

A tanúsítványt az Ön hivatalos nevére állítjuk ki, és a tanfolyam sikeres elvégzése után, az előírt követelményeknek megfelelően elküldjük Önnek.

Miért válassza a GetSmartert?

A GetSmarter, a 2U, Inc. márka, egy online tanulási szakértő, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a világ vezető egyetemein szerzett kiváló minőségű online rövid kurzusok fejlesztésében. Piacvezérelt tanfolyamokat tartunk, amelyek a dolgozó szakembereket felvértezik a jövő munkahelyéhez szükséges szakértelemmel. Adatvezérelt megközelítéssel elemezzük a jövőbeli készségigényeket, és biztosítjuk, hogy minden kurzus megfeleljen ennek az igénynek.

A tanulókat a tanulási út minden szakaszában támogatják, lehetővé téve számukra, hogy szakmailag boldoguljanak a megnövekedett relevancia, kompetencia és magabiztosság révén.

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések