Keystone logo
University of Cincinnati Online Online Master of Science in Geographic Information Systems
University of Cincinnati Online

Online Master of Science in Geographic Information Systems

Online USA

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Sep 2024

USD 7601 / per semester *

Távoktatás

* nem rezidens tandíj szemeszterenként | rezidens tandíj szemeszterenként: 7451 USD. A költségek változhatnak. Pénzügyi támogatás elérhető

Bevezetés

Egy egyedi terület földrajzi szerkezetének fejlesztésére folyamatosan fejlődő tudomány folyik. A térinformatikai rendszerek mesterképzése az adatok megértését jelenti, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a földrajzi területeket és különféle egyéb felületeket érintő területeken. Akár a térképezés, a távérzékelés vagy a térinformatikai adatok bonyolultságáról szeretne tájékozódni, ennek a programnak az a célja, hogy segítsen elérni céljait. Az ezen a programon végzett hallgatók erős elméleti ismeretekkel rendelkeznek a GIS-ről, és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az iparág szempontjából releváns technológia terén.

A térinformatikai rendszerekkel foglalkozó MS-vel rendelkező hallgatók rendelkeznek azokkal a tudással és eszközökkel, amelyek segítségével technológiát és tudományos érvelést használhatnak összetett földrajzi problémák megoldására különféle alkalmazásokban, mint például a területrendezés, éghajlat, környezet, üzlet, pénzügy, építészet, tervezés, közösség. , és a városfejlesztés, valamint a közbiztonság. Látogassa meg a karrieroldalt, hogy többet megtudjon a növekvő iparágban rejlő lehetőségekről.

Mi az MS a földrajzi információs rendszerekben?

A geográfusok sokféle eszközt használnak, de munkájuk nagy része a térinformáció többféle formájának kidolgozásán és elemzésén alapul, különös tekintettel a műholdképekre, a vektorgrafikára, valamint a történelmi és papírtérképekre.

A „térben gondolkodni” való alkalmasság birtokában a kvantitatív és kvalitatív módszerek eltérő eszköztára mellett a geográfusok sokféle foglalkoztatási lehetőséget kínálnak. Öregdiákjaink üzleti, hatósági, tudományos és non-profit szervezeteknél helyezkedtek el. A munkaerőpiac lehetőségeket kínál a földrajzi adatbázis-rendszerek és a tudomány (GIS) területén jártas emberek számára.

Miért válassza a Cincinnati Online-t térinformatikai mesterképzéshez?

A University of Cincinnati Online térinformatikai mesterképzése dolgozó szakemberek számára készült. Ez a program célja, hogy a hallgatók olyan készségekkel és ismeretekkel rendelkezzenek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek legyenek a földrajzi információs rendszerek területén. A programot tapasztalt oktatók vezetik, akik a terület szakértői, és hallgatói sikerkoordinátorok és beiratkozási tanácsadók támogatják, akik elkötelezettek a hallgatók segítésében a jelentkezéstől az érettségiig. A Cincinnati Egyetem elkötelezett amellett, hogy a hallgatók számára a lehető legjobb oktatást és támogatást nyújtsa, és ez a program jól példázza ezeket a célokat.

Rugalmas és egyedi tanfolyami ütemterv

Ez a térinformatikai MS különféle kurzusokat kínál, amelyek rugalmas ütemezésben vehetők igénybe. Ez azt jelenti, hogy egy kurzus munkáját saját idejében végezheti el anélkül, hogy részt kellene vennie az órai foglalkozásokon. Ez nagyszerű lehetőség lehet azoknak a diákoknak, akiknek elfoglalt időbeosztásuk van, vagy akik különböző időzónákban élnek.

Ez a program különféle GIS kurzusokat kínál. A hallgatók választhatnak térelemzés, adatbányászat, távérzékelés, valamint közép- és haladó térinformatikai kurzusok közül. Ezek a kurzusok olyan készségeket és ismereteket biztosítanak a hallgatóknak, amelyek a népszerű ESRI szoftverek és adatbázisok használatához szükségesek projektjeikhez. Tanfolyamokat talál a hidrológia, a bűnözés feltérképezése és a közegészségügy területén. Ezek a kurzusok lehetőséget adnak a hallgatóknak, hogy megismerjék az ezeken a területeken alkalmazott legújabb módszereket és technológiákat.

Ez a térinformatikai mesterképzés jól lekerekített, és biztosítja a hallgatók számára azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek ezen a területen.

Programajánlatok

  • 100% online
  • Könnyű kreditátvitel
  • Jelentkezzen a tavaszi, nyári vagy őszi félévben
  • Az összes kurzust közvetlen iparági tapasztalattal rendelkező oktatók vezetik
  • Az erre jogosultak anyagi támogatásban részesülnek
  • A program akár 18 hónap alatt is teljesíthető
  • Egyedi kurzusajánlatok a karriered alapján

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések