Keystone logo

University of Exeter Online

A logo

Bevezetés

Online tanulmány az Exeteri Egyetemen

A tekintélyes Russell egyetemi csoport tagjaként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartsuk a legjobb kutatást, kiemelkedő tanítási és tanulási tapasztalatokat, valamint páratlan kapcsolatokat az üzleti élettel és a közszférával.

Minden diákunk – mind az egyetemen, mind az online felületen – részesülhet a szakterületükön vezető akadémikusokhoz való hozzáférésből, akik szenvedélyesen behozzák legújabb kutatásaikat az osztályterembe. Kihívják Önt új ötletek felfedezésére, kérdések feltevésére és problémák megoldására. Ha online mesterképzést folytat az Exeteri Egyetemen, megtudhatja, hogyan irányíthatja saját tanulását, és aktívan részt vehet a tudásteremtésben, biztosítva, hogy megtanulja, hogyan gondolkodjon, és ne csak azt, hogy mit gondoljon. Együttműködhet oktatókkal és más hallgatókkal, és olyan megértéseket alakíthat ki, amelyek hatással vannak a szakmai és magánéletére egyaránt.

Miért érdemes online tanulni?

Az online tanulmányok rugalmas megközelítést biztosítanak a posztgraduális képzéshez, lehetővé téve, hogy karrierje megszakítása nélkül javítson. Egy olyan világban, ahol úgy tűnik, csak egyre elfoglaltabbak vagyunk, és a karrier előrelépés csak egy a sok tányér közül, amelyet pörögünk, az online tanulmányok válaszolnak a hozzád hasonló üzleti szakemberek hívására, anélkül, hogy szünetet tartanának. Az online tanulás a legnagyobb rugalmasságot biztosítja, hogy ne csak azt szabhassa meg, hogy mikor tanul, hanem azt is, hogy mit tanul, ami azt jelenti, hogy programját az Ön igényeihez igazíthatja.

Miért tanuljon nálunk online?

Online mesterdiplomáink ugyanolyan értékűek, mint az egyetemen szerzett képesítéseink, és legalább olyan nagy tudományos kihívást jelentenek. Rugalmasságot kínálnak a megalapozott karrierrel rendelkező diákoknak, valamint azon vállalkozóknak, akik szeretnék fejleszteni vezetői készségeiket, miközben vállalkozásukat is bővítik.

Tanuljon saját tempójában

Tisztában vagyunk vele, hogy a személyes és munkahelyi kötelezettségek online tanulással való zsonglőrködése kihívást jelenthet. Ezért ültettük Önt a vezetőülésbe; olyan ütemtervet készít, amely lehetővé teszi a tanulás mellett a szakmai céljainak elérését. A maximális rugalmasság érdekében három kezdési dátumot kínálunk az év során, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy szükség esetén szüneteket tartsunk, mindaddig, amíg tanulmányait öt éven belül befejezi. Lehetőséget kínálunk PGCert és PGDip képesítések megszerzésére is, amelyeket azután mesterképzésre lehet frissíteni, ha az idő vagy a pénzügyi kötelezettségek engedik.

Növelje karrierjét

A nálunk való tanulás nem csak a karrierfejlesztés kiemelkedő lehetőségét kínálja, hanem lehetőséget is kínál arra, hogy bekapcsolódjon egy világméretű szakmai és üzleti hálózatba. Ezenkívül a virtuális környezetben való tanulás fejleszti és demonstrálja a munkaadók által a modern munkahelyeken megszerzett létfontosságú készségeket, például kommunikációs és időgazdálkodási készségeket, önmotivációs és irányítási képességet, valamint a feltörekvő digitális technológiákkal való könnyedséget.

Hogyan működik az online oktatás és tanulás?

Minden tanulnivalója online elérhető lesz a mindent átfogó Exeter Learning Environment (ELE) segítségével, beleértve:

  • Oktatási anyagok – írott, rögzített vagy animált tartalomként
  • Kvízek a tanulás és a megértés ellenőrzésére
  • Videók, podcastok, olvasnivaló cikkek
  • Hozzáférés az elektronikus könyvekhez

A tanulás heti ütemtervre lesz felosztva, így láthatja, milyen munkát kell megcéloznia a heti rendszerességgel. Időben felkészültünk az értékelések elkészítésére és benyújtására, majd időnk van arra, hogy visszajelzést kapjon azokról, mielőtt úgy döntene, hogy feliratkozik és kifizeti a következő modult.

2. felvételi lehetőség

Ranglista

Helyszínek

  • Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

Kérdések