Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Bevezetés

A Glasgow-i Egyetemen egy jobb világról álmodozunk, és arra törekszünk, hogy segítsünk másoknak megváltoztatni azt. A The Guardian University Guide 2023 szerint a 11. legjobb brit egyetem, a QS World Rankings 2024 szerint pedig a 76. helyen áll a világon.

Online posztgraduális programjaink lehetővé teszik, hogy elérje ambícióit, és csatlakozzon világot megváltoztató közösségünkhöz. Csatlakozzon egy olyan intézményhez, ahol az ambiciózus emberek sikerre törekednek. Tanulmányozza valamelyik online programunkat, és készüljön fel, hogy lenyomja magát.

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia jelenlegi karrierjét annak érdekében, hogy újat kezdjen. Interaktív forrásainkat bárhonnan és bármikor elérheti; ez magában foglalja a videókat, az interaktív vetélkedőket és a beszélgetéseket – olyan forrásokat, amelyek célja a tanulás és a karriercélok elérése. A Glasgow-i Egyetemen úgy tudja megvalósítani ambícióit, hogy jelenlegi kötelezettségeit nem veszélyezteti.

Tudj meg többet


Online MSc oktatás

Az online oktatási MSc tökéletes tanárok, PhD vagy EdD előtti hallgatók és oktatási szakemberek számára, akik szeretnének karrierjüket meglévő kötelezettségeik mentén előmozdítani. A kutatásra és a szakértői kar magas szintű oktatására összpontosítunk, így Ön a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy elmerüljön az oktatás területén, a felnőttoktatás, az értékelés és a pedagógia, valamint az inkluzív oktatás szakterületeivel.

Online MSc Marketing

Azok a leendő marketingszakemberek, akik az üzleti életben védeni kívánják marketingkészségeiket, a siker azon múlik, hogy képesek-e kihasználni a legújabb adatalapú, szolgáltatásközpontú és digitális technikákat. A háromszorosan akkreditált Adam Smith Business School által biztosított, a Glasgow-i Egyetem online MSc Marketing programja lehetővé teszi a legújabb technológiák alkalmazását a marketing alapjaiban. Feltárja a legújabb témákat, az analitikától a felhasználói élmény (UX) marketingig, a márkafejlesztésig, a marketingmenedzsmentig és a fogyasztói magatartásig.

A Glasgow-ban támogatjuk Önt abban, hogy elérje ambícióit, online tanuljon velünk, és ma elkezdje megváltoztatni a világot.


Csatlakozz hozzánk és hagyd magad

Tanulói beszámolók

Rangsorok

  • A The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2024 1. helyezett az Egyesült Királyságban az oktatás terén
  • A The Complete University Guide 2024 szerint a 8. helyen áll az Egyesült Királyságban az oktatás terén
  • A világ 50 legjobb oktatási iskolája a QS szerint – 2023, 2022, 2021, 2020, 2019

Helyszínek

  • Glasgow

    Glasgow, Egyesült Királyság

Kérdések