Keystone logo
© Eva Dang
University of London

University of London

University of London

Bevezetés

Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik legnagyobb és legkülönbözőbb egyeteme, több mint 120 000 hallgatóval Londonban, és további 50 000 ember tanul 180 országban a University of London egyetemi diplomát.

Az 1836-ból származó University of London egyetem Anglia harmadik legrégebbi egyeteme. Ez egy 17 tagú intézmény és kilenc kutatóintézet szövetsége, amely Londonban 120 000 hallgatót táplálkozik, valamint egy olyan globális művelet, amely több mint 51 000 hallgatót szolgál fel több mint 180 országban és 1,3 millió tanulót beiratkozik a MOOC-okba az online Coursera platformon keresztül. Ez University of London világ legnagyobb osztálytermévé teszi.

Tehát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon, nemzetközileg elismert diplomát szerezhet a University of London , akár egyetemen, akár rugalmas és távoktatás útján. A University több mint 100 fokos képesítést, oklevelet és rövid modult kínál világszerte mind egyetemi, mind posztgraduális szinten, és képes támogatni az összes tanulási igényét. rawpixel.com / Pexels

121408_pexels-photo-1153213.jpeg

A Népi Egyetem

A University of London Royal Charter 1836-ban alapította közhasznú céllal, és világszerte elismert. Régi történelem során az egyetem széles körű akadémiai lehetőségeket kínálhat. A felsőoktatás világvezetőjeként az egyetem úttörő szerepet játszott az ágazatban. Mi voltunk az első egyetemek, amelyek befogadták a hallgatókat nemtől, fajtájuktól vagy vallásuktól függetlenül, az elsők, akik befogadták a nőket a fokozatba, és 1865-ben elsőként adták a hallgatóknak lehetőséget arra, hogy bárhol tanulmányaikat is folytassák, a felsőoktatáshoz való hozzáférést biztosítva az egész földgolyó. Közel 200 év alatt javítottuk millióinak életét a világ minden tájáról az oktatás egyedülálló megközelítésén keresztül, arra késztetve Charles Dickenst, hogy nevezze be a „Népi Egyetemet”.

Világszínvonalú; Világszerte

Függetlenül attól, hogy csatlakozni kíván az élénk tudományos közösséghez London vagy Párizs szívében, önállóan tanulni, vagy egy elismert oktatási központ támogatásával, akkor University of London egyetemi hallgatóvá válik, és csatlakozhat a világosztályhoz.

Tanulmány a University of London

Kiemelkedő globális hírnevet képviselő 17 független tagintézmény szövetsége vagyunk, kezdve a nagyobb egyetemektől, például az UCL-től vagy a King's College London-tól a kisebb szakosodott intézményekig, mint például a Királyi Zeneakadémia vagy a Courtauld Művészeti Intézet.

Vannak olyan kutatóintézetek is, amelyek egyesülnek a továbbfejlesztett tanulmányi iskolán keresztül, és posztgraduális tanulmányokat és kutatásokat kínálnak a humanitárius tudományok területén, valamint a Párizsi University of London Institute és a rugalmas és távoktatási programokat.

A tagintézmények hallgatói szintén University of London egyetemi hallgatók, így hozzáférést biztosítanak széles körű szolgáltatásunkhoz London központjában. A képesítés tudományos minõsége a legmagasabb színvonalú, bárhol is tanul.

Tanulói szolgáltatások

A világszínvonalú oktatás mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk, ideértve karrier-tanácsadást és hozzáférést a Student Centralba és a rangos Senate House könyvtárba. Az egyetem számos magas színvonalú hallgatói szállást kezel London központjában, ahol a hallgatók keverhetnek másokkal a tagintézmények széles skálájából.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • London

    Malet Street, , London

    Kérdések