Keystone logo
© Eva Dang
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Bevezetés

139710_button2.png

Fedezzen fel egy online tanulási élményt, amely előtérbe helyez, függetlenül attól, hogy hol lakik. A közgazdaságtan, a menedzsment, a pénzügy és a társadalomtudomány online alapképzési programjai két, világszerte elismert egyetem: a Londoni Egyetem és a London School of Economics and Politology (LSE) együttműködését jelentik.

Online BSc programok

Neked tervezték, rendezte: LSE

Minden program, amelyet teljesen online tanítanak, integrálja a tudományos elméletet és a gyakorlati tudást. Függetlenül attól, hogy további tanulmányok folytatása vagy a karrier előrehaladása érdekli-e, megtanulja, hogyan kell változtatni a világot előremozdító területeken.

 • Online BSc üzleti és menedzsment: Művelje problémamegoldó képességeit, és megtanulja, hogyan kell kritikus, stratégiai szemmel megközelíteni az összetett, fejlődő nemzetközi üzleti és menedzsment kérdéseket.
 • Online BSc közgazdaságtan és menedzsment: Gazdasági elveket, kereteket és módszertanokat alkalmazzon a menedzsment gyakorlatában, és építsen létfontosságú elemzési, kvantitatív és kommunikációs készségeket.
 • Online BSc közgazdaságtan: Csiszolja kvantitatív és logikai érvelési készségeit, és értse meg az emberi viselkedést, a globális gazdaságot és az erőforrások elosztását vezérlő különféle gazdasági erőket.
 • Online BSc adattudomány és üzleti elemzés: Adatokat felhasználhat a valós problémák elemzéséhez és kezeléséhez, és fejlessze ismereteit az alapvető technikai tárgyakról, például a statisztikáról, a matematikáról és az informatikáról.

Online tanulás emberi érintéssel

Ossza meg tudását, fejlessze készségeit, és tartson kapcsolatot a világ bármely pontjáról.

Vegyen részt az élő Zoom-foglalkozásokon vonzó tanulássegítőkkel és diáktársakkal.

Bárhonnan elérheti az online egyetemet mobil, táblagép vagy asztali eszközök segítségével.

Személyre szabott támogatást kaphat minden szakaszban, a felvételtől az érettségiig.

Akadémiai kiválóság, páratlan hozzáférés

Az 1836-ban alapított Londoni Egyetem volt az első olyan egyetem, amely nemre, fajra vagy vallásra való tekintet nélkül felvette a hallgatókat; az első, aki felveszi a nőket a diplomára; és az első, amely lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy bárhol tanuljanak, hozzáférést biztosítva a felsőoktatáshoz szerte a világon. Ma a Londoni Egyetemen több mint 50 000 távoktató él, akik több mint 190 országban tanulnak több mint 200 képesítést.

Az LSE egy világvezető társadalomtudományi egyetem, amely interdiszciplináris megközelítést alkalmaz a tanulásban. Az LSE hallgatói holisztikusan megértik a „dolgok okait”, megkérdőjelezik a hagyományos gondolkodásmódot és kezelik a társadalom legösszetettebb problémáit. Az LSE öregdiákjai és a tudósok átalakulóban járulnak hozzá a különféle területeken és ágazatokban, az akadémiától a politikáig. E globális közösségbe 37 volt vagy jelenlegi miniszterelnök, elnök és miniszterelnök tartozik; 18 Nobel-díjas; és hét Pulitzer-díjas.

Helyszínek

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Egyesült Királyság

   Kérdések