Keystone logo
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Bevezetés

Gondolkodj kritikusan. Élj etikusan. Fedezze fel kreatívan. Hatékonyan kommunikálni. Ezek azok az eszmék, amelyekre a hallgatóink, oktatóink, kutatóink és munkatársaink törekednek. Magas mércét állítottunk az akadémiai tanulmányok, a kreatív eredmények és a tudományos feltárás számára online és egyetemi programjainkban. Ez nemcsak diákjainknak, hanem közösségeiknek és a világ egészének is előnyös.

A Montanai Egyetemen magas színvonalú, hozzáférhető oktatás biztosításával átalakítjuk az életet - függetlenül attól, hogy a hallgatók online vagy az egyetemen tanulnak-e. Híresek vagyunk arról, hogy kivételes helyeken világszínvonalú kutatást és kreatív ösztöndíjat generálunk. Diplomaprogramjaink során segítünk a globális polgárok formálásában, akik kreatívak és mozgékonyak.

Diplomásként kibővítheti a tudás határait, miközben megosztja tapasztalatait, miközben különféle közösségeket épít és tart fenn.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • Campus Drive,32, 59812, Missoula

Kérdések