Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Bevezetés

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Miért csatlakozol hozzánk?

Portsmouth egy átjáróváros, amely nyitott a világ számára. Az egyetemünk ugyanaz. A részmunkaidős online tanfolyamok azt jelentik, hogy a világ bármely pontjáról tanulhat, amikor Önnek megfelel. Nálunk elsajátíthatja tudását és készségeit karrierlehetőségeinek javításához és globális hálózat fejlesztéséhez az út mentén. Csatlakozzon hozzánk oktatási útjának következő lépésénél. Nézze meg, hogyan segíthetünk elvinni oda, ahova akar menni.

# 21
egyetem az Egyesült Királyságban

(Guardian University Guide, 2020)

5
csillagok a foglalkoztathatóság szempontjából

(QS World University Rankings)

3
kezdő dátumok évente

Február, május és szeptember

Diákjaink a világ minden tájáról származnak. Közel 150 ország diákjait fogadtunk és számlálunk. Örömmel üdvözöljük Önt is!

A University of Portsmouth részmunkaidős, online tanfolyamait úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek Önnek. Nem kell költöznie vagy vízumot szereznie, hogy nálunk tanulhasson. A tanfolyamot a világ bármely pontjáról elérheti a könnyen használható digitális tanulási környezet (DLE), a Moodle segítségével. Ez azért lehetséges, mert minden modulunkat, tanulási tevékenységünket és értékelésünket online módon szállítjuk.

Minden tanfolyammodulunk kezelhető heti szakaszokra van osztva, hogy a tanfolyam megfeleljen az Ön életmódjának és elkötelezettségeinek.

A Portsmouthi Egyetemen végzett online tanfolyamon végzett diploma megszerzése után az oklevél ugyanolyan tudományos súlyú, mint az egyetemi diploma.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
 • Portsmouth

  Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • linkedin

Kérdések