Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Bevezetés

A Dél-Karolinai Egyetem Salkehatchie központja Dél-Karolina alacsony részén található, Walterboro és Allendale campusokkal. Ahogy nőtt az egyetemünk, úgy nőtt oktatási, kulturális és gazdasági hatása a közösségre. Izgatottan várjuk, hogy továbbra is fontos szerepet töltsünk be a helyi polgárok életében, amikor belépünk a vidéki alacsony ország szolgálatának ötödik évtizedébe.

A University of South Carolina Salkehatchie-n hallgatóink boldogulnak, és emlékezetes tapasztalataik vannak az egyetemen. Megfizethető tandíjak és díjak, rengeteg diplomaválasztás, alacsony hallgató-tanár arány és kiemelkedő oktatói kar, amelynek célja, hogy minden hallgató teljes potenciálját elérje, minden hallgatónak esélye van növekedni és tanulni.

Diákjaink előrelépnek, akár ez azt jelenti, hogy négyéves iskolába járunk, értelmes munkát találunk egy szeretett területen, vagy csak ismerjük a következő lépésüket. A South Carolina University Salkehatchie minden hallgatója egyéniség, és célunk az, hogy segítsünk nekik a sikerben.

Helyszínek

Helyszínek
  • James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

Kérdések