Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Bevezetés

Az USC Upstate összesen 15 online és hibrid programot kínál, amelyek lehetővé teszik hallgatóink számára, hogy az USC Upstate fokozatot elvégezzék az igényeiknek leginkább megfelelő módon. Az USC Upstate hallgatóinak több mint 10% -a regisztrálódik teljesen online programokban, és hallgatóink csaknem 33% -a jelentkezik legalább egy online kurzusra szemeszterenként.

CÉLJA:

Az USC Upstate online programjait az SR Education Group a Dél-Karolinában az # 1 legjobb online főiskolai rangsorolására alapította, az alacsony tandíj és az állam legmagasabb éves középiskolai hallgatói fizetése alapján (72 700 dollár).

A távoktatás célja az USC Upstate, hogy meglévő programokat és tanfolyamokat kínáljon online és távoktatási módszerekkel. Célja, hogy kiváló minőségű hallgatói élményt nyújtson a programok kínálatának idejének és helyének kibővítésével, valamint a technológiai innováció befogadásával. Más oktatási intézményekkel, vállalkozásokkal, iparágakkal, valamint mind a közösségi, mind az állami ügynökségekkel fenntartott partnerségek révén az USC Upstate szükség szerint megteremti a tanulási lehetőségeket. Az intézmény az operatív irányítást megmutatja ezen alapvető szolgáltatások hatékony nyújtásával.

célok

A távoktatás útján nyújtott meglévő akadémiai programok magas színvonalának fenntartása a megfelelő akkreditáló ügynökségek által meghatározottak szerint

Be kell tartani a távoktatás SREB helyes gyakorlatának alapelveit

Annak biztosítása, hogy az alkalmazott technológia megfeleljen a programok jellegének és céljainak

Helyszínek

  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Kérdések