Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Bevezetés

A University of the Commonwealth Caribbean Global egyetemén az online tanulás nem próbálja megismételni a hagyományos tantermi környezetet. Tisztában vagyunk vele, hogy a mai diákoknak rugalmasságra van szükségük ahhoz, hogy az oktatást életük minden másával egyensúlyba hozhassák olyan ütemben, ami működik. Tudjuk, hogy mindenki számára más az út, ezért tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy útbaigazítsák céljait. Az UCC Global online programjai segíthetnek elhárítani az Ön és a karrierje közötti akadályokat. A hét minden napján, 24 órában elérhető online tanteremnek köszönhetően pedig akkor fejezheti be a kurzusát, amikor az Önnek megfelelő.

Az intézmény központja Kingston Jamaicában található. 2004-ben alakult az 1992-ben alapított Vezetéstudományi Intézet (IMS) és az 1976-ban alapított Vezetési és Termelési Intézet (IMP) 2002-es egyesülésének eredményeként. Az újonnan kibővített intézmény továbbra is az egyik leggyorsabban növekvő intézmény intézményei az országban, valamint a karibi régióban.

Az intézmény jelenleg szakmai tanúsítványt, diplomát, munkatársat, alapképzést, mesterképzést és doktori fokozatot, valamint testreszabott vállalati képzési programokat kínál Jamaikában. A tudományterületek közé tartozik az emberi erőforrás menedzsment, az informatika, a marketing, a vendéglátás menedzsment, az üzlet, a pénzügy és az üzleti adminisztráció.

Az UCC Global jelenleg több nemzetközi intézménnyel is együttműködik, például a Floridai Nemzetközi Egyetemmel (FIU), a Commonwealth of Learning (COL), a Londoni Egyetemmel (UOL), a Sunderlandi Egyetemmel (UoS), a Coursera Inc., az Udemy Inc. és az EdX Inc. számos speciális/szakmai nemzetközi bizonyítvány, alapképzési, posztgraduális és doktori képzés biztosítása.

Végül az egyetem hat (6) egyetemmel rendelkezik a szigeten, beleértve Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville és May Pen helyszíneit; és egy átlagosan évi 7000 hallgató beiratkozása, beleértve az online tanulást. A hallgatói létszám túlnyomórészt dolgozó felnőttekből áll, és felügyeleti, menedzsment- és egyéb vezetői posztokat szereznek a vezető magánszektorbeli vállalatok és közszféra intézményei közül Jamaikában és a Karib-térségben.

Küldetésünk

A Karibi Nemzetközösség Egyeteme széleskörű oktatási lehetőségeket kíván biztosítani partnerségek, rugalmas szállítási módok és finanszírozáshoz való hozzáférés révén olyan környezetben, ahol a magas színvonal, az igazság, a tisztelet és az ember méltósága felkarolható.

A látomásunk

A Karibi Nemzetközösség Egyeteme elkötelezett amellett, hogy felkészítse a hallgatókat arra, hogy kivételes üzleti és közösségi vezetőkké, újítókká és tudósokká váljanak egy gondoskodó és intellektuálisan ösztönző tudományos környezetben. A közösség minden tagját megbecsülik, megbecsülik, és kihívást jelent számukra a kiválóság, az integritás és a társadalmi felelősségvállalás.

Akkreditáció

A University of the Commonwealth Caribbean a University Council of Jamaica (UCJ), a felsőoktatás nemzeti akkreditációs és külső minőségbiztosítási testülete által bejegyzett és egyetemi főiskolaként elismert. A regisztráció és az elismerés azt jelenti, hogy az UCC akkreditált tudományos, szakmai, műszaki és szakmai programok nyújtására, valamint a bizonyítványoktól a diplomásokig terjedő díjak odaítélésére. Az Egyetem elsősorban az oktatásra és a tudás átadására fókuszál, kutatással, szakmai és közösségi szolgálattal támogatott.

A Jamaicai Egyetemi Tanácsnál való regisztráció egy szigorú és folyamatos belső minőségbiztosítási rendszerről és keretrendszerről szól, amely biztosítja intézményünket, hallgatóinkat és más érdekelt feleket arról, hogy az UCC nevében odaítélt díjak megfelelnek a legjobb gyakorlat nemzetközi szabványainak, és hogy a hallgatók megfelelő lehetőségeket kapjanak környezetet, hogy megfeleljenek ezeknek a szabványoknak. Az intézmény folyamatosan ügyel arra, hogy az UCC-n belüli szabályzatok, eljárások, rendszerek, struktúrák és infrastruktúra megfelelően támogassák a kurzusok és programok lebonyolítását, beleértve az online és a vegyes megvalósítási módokat is.

Az UCC elnyerte az UCJ intézményi akkreditációját.

Viszont az UCC az egyetlen olyan intézmény, amelyet az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynöksége akkreditált Londoni Egyetemen regisztrált és elismert, és felajánlja a közjogi felsőoktatási bizonyítványt, a Bachelor of Law-t (LLB) és a Jogi Master (LLM) szakok Jamaicában. Az UCC emellett számos diplomás programot kínál a Florida International University-vel együttműködve, amelyet az Amerikai Egyesült Államok Southern College of Colleges and Schools (SACS), valamint az AACSB International - a Collegiate Business Schools Advance akkreditált. .

A University of the Commonwealth Caribbean-t a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC) akkreditálta.

Az egyetem elnyerte a Premier státuszt az ASIC-nál dicséretes működési területei miatt. Az ASIC akkreditáció segíti a hallgatókat és a szülőket a megalapozottabb döntések meghozatalában, és egy iskolának, főiskolának, egyetemnek, képzési szolgáltatónak vagy távoktatási szolgáltatónak is segítséget nyújt a nemzetközi hallgatói testület számára annak bizonyítására, hogy kiváló minőségű intézmény. Az ASIC-t az UKVI ismeri el Nagy-Britanniában, tagja az USA-ban a CHEA Nemzetközi Minőségi Csoportnak (CIQG) és szerepel a Nemzetközi Könyvtárban, tagja a BQF-nek (Brit Minőségi Alapítvány), tagjai az ENQA-nak (European Network for Minőségbiztosítás) és az EDEN (Európai Távoktatási és E-Learning Hálózat) intézményi tagjai.

Általánosságban elmondható, hogy a regisztráció, az elismerés és különösen az akkreditáció megnyugtatja a hallgatókat és más érdekelt feleket, hogy az egyetem jó választást jelent, és hogy a beiratkozott hallgatók szakmai oktatást, pozitív tanulási tapasztalatot kapnak, és lehetőségük lesz értékes képesítések megszerzésére.

Az UCC-t a jamaicai Fortinet Internet Security Training egyedüli szolgáltatójának is kijelölték.

Helyi és nemzetközi tagság

1996-ban az IMS, az UCC leányvállalata néhány egyedi helyi és nemzetközi szövetséget kezdett létrehozni, amelyek a jamaicai siker szerves részét képezték. Az alábbi lista részletezi az összes jelenlegi intézményt és testületet, amelyben a University of the Commonwealth Caribbean tagja.

Test Leírás
Amerikai Oktatási Tanács (ACE) Az Amerikai Oktatási Tanács (ACE) az Egyesült Államok legbefolyásosabb, legelismertebb és leglátványosabb felsőoktatási szövetsége. Az ACE csaknem 1800 főiskolai és egyetemi elnököt, valamint a kapcsolódó egyesületek vezetőit képviseli, és az egyetlen nagyobb felsőoktatási szövetség, amely az Egyesült Államok akkreditált, diplomát adó intézményeinek minden típusát képviseli
Az Egyetemi Elnökök Nemzetközi Szövetsége (IAUP) Az Egyetemi Elnökök Nemzetközi Szövetsége (IAUP) a világ felsőoktatási intézményeinek egyetemi vezetőinek szövetsége. A tagság csak azokra a személyekre korlátozódik, akik elnökként, rektorként vagy alkancellárként szolgálnak a regionális akkreditált főiskolákon vagy egyetemeken.
A Nemzetközösség és az OAS Egyetemek Konzorciumai Az Amerikai Államok Szervezete a világ legrégebbi regionális szervezete. A Szervezet négy alapú megközelítést alkalmaz alapvető céljainak hatékony megvalósításához, fő pillérein: a demokrácián, az emberi jogokon, a biztonságon és a fejlődésen alapulva.
Jamaikai Magán Felsőoktatási Intézmények Szövetsége (JAPTI) A 2012-ben alapított Jamaica Association of Private Terciary Institutions (JAPTIs) konzorcium több mint 30 jamaicai felsőoktatási magánintézményből.
A Karibi Felsőoktatási Intézmények Szövetsége (ACTI) Az ACTI küldetése, hogy valamennyi érdekelt felet bevonjon a felsőoktatásba, regionális és nemzetközi szinten, a felsőoktatás, szolgáltatásainak és tagintézményeinek folyamatos fejlesztése és fejlesztése érdekében; és technikai támogatást nyújtani az összes regionális felsőoktatási intézmény számára
Jamaica magánszektor szervezete (PSOJ) A PSOJ-t 1976-ban hozták létre. Ez egy magánszektorbeli szövetségek, vállalatok és magánszemélyek nemzeti szervezete, amely együtt dolgozik a versenyképes és produktív magánszektor előmozdításán.
A jamaicai kereskedelmi kamara (JCC) A kamara elsődleges feladata (küldetése) a legkedvezőbb környezet biztosítása a vállalkozások hatékony és nyereséges működéséhez. Jelentős hangsúlyt kapnak azok a projektek, amelyek elősegítik a szélesebb közösség fejlődését.
Jamaikai Amerikai Kereskedelmi Kamarák A jamaicai Amerikai Kereskedelmi Kamarák tagjai az Egyesült Államok Kereskedelmi Kamarájához (COCUSA), Washington DC-be, amely a világ legnagyobb szövetségi üzleti szervezete, 65 országban rendelkezik irodákkal. Az AMCHAM-ok szorosan együttműködnek a fogadó ország kormányával a beruházások és a kereskedelem megkönnyítése érdekében.
Minőségi nemzetközi tanulmányi külföldi hálózat (QISAN) Az UCC a Quality International Study Abroad Network (QISAN) intézményi tagja. A QISAN tagjai szakmai és etikai gyakorlatot mutatnak be magas színvonalú és releváns tanulmányi programok toborzásában és lebonyolításában. A QISAN tagjainak gondoskodó és támogató hozzáállást kell tanúsítaniuk a hallgatókkal szemben, valamint szigorú fegyelmi szabályokkal kell rendelkezniük a részvétel és a tanulmányi gyakorlatok tekintetében.

Helyszínek

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Kérdések