Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Bevezetés

Miért szerezhet igényes készségeket a(z University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) A kiképzőtáborok alapvető készségekkel ruházzák fel, hogy eligazodjon a siker felé vezető úton. Stratégiailag megtervezett tantervekkel, személyes interakcióval és szakértő oktatókkal olyan oktatási tapasztalatot biztosítunk, amely segít alakítani karrierje jövőjét.

Az UofT SCS Boot Camps áttekintése

  • Építsen fel projektek és alkalmazások széles körű portfólióját kódolási, adatelemzési, UX/UI, fintech és digitális marketing programjainkban, vagy sajátítson el egy sor olyan készségeket, amelyek az iparági tanúsítványokhoz alkalmazhatók kiberbiztonsági programunkban.
  • Minden programunk részmunkaidős beosztást kínál, lehetővé téve, hogy a munkából való távozás nélkül fejlesszék készségeiket.
  • Webfejlesztési programunk olyan lehetőségeket is kínál, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön időbeosztásának – teljes munkaidős programmal azok számára, akik felgyorsult ütemben szeretnének tanulni.
  • Használja ki a karrierszolgáltatások széles skáláját, hogy támogassa az iparágba való átállást.
Az UofT SCS Boot Camps szolgáltatás a(z University of Toronto School of Continuing Studies -on keresztül, az edX-szel együttműködve érhető elAz edX-rőlAz edX, a 2U Inc. része, elismert egyetemekkel és szervezetekkel működik együtt annak érdekében, hogy innovatív, készségalapú képzést biztosítson a több mint 45 millió tanulóból álló közösség számára világszerte, hogy támogassa őket életük és karrierjük minden szakaszában. Az edX rendszerindító táborokat kínál magával ragadó tanulási tapasztalattal, szakértői szolgáltatásokkal és értékes erőforrásokkal. 2021-ig több mint 6700 vállalat vett fel diplomásokat, köztük a Fortune 100 több mint 62%-a.

Helyszínek

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Kérdések