Keystone logo
University of West Alabama Online Gazdálkodástudomány doktora a vidéki gazdaságban
University of West Alabama Online

Gazdálkodástudomány doktora a vidéki gazdaságban

Livingston, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

A Nyugat-Alabamai Egyetem 100%-ban online üzleti adminisztráció doktora a vidéki üzletágban felkészíti Önt arra, hogy előrelépjen a vidéki üzleti menedzsment szakértőjeként. Úgy tervezték, hogy mélyreható tanulmányt nyújtson a kritikus kérdésekről és az iparág sikeréhez szükséges stratégiákról. Mint az első ilyen program az országban, ez a diploma valós megoldásokat tár fel a globális vidéki üzleti kihívásokra. Az UWA Online segítségével rugalmas formátumban tanulhat, és akár három év alatt is befejezheti diplomáját.

Ez a haladó üzleti diploma a vállalkozói finanszírozás, a jogi kérdések, a kvalitatív és kvantitatív kutatás, a statisztikai elemzés és egyebek témakörében végzett tanfolyamokat tartalmazza. Választhat a vidéki vállalkozás és innováció vagy a vidéki és átalakuló vezetés karrierközpontú pályalehetőségei közül is, hogy tanulmányait a választott szakmai útra szakosítsa. A program elvégzése után független tudóssá, a vidéki vállalkozások gyakorlójává és a változás ügynökévé válhat ezen a dinamikus területen.

Diákként az iparághoz kapcsolódó oktatóktól tanulhat, akik végigvezetik Önt a vállalkozói készségek fejlesztésében és az átalakuló vezetői ismeretek megszerzésében. Alkalmazott szakdolgozatot is készít a vidéki üzleti igények alapján. A programban megszerzett készségekkel olyan karriereket folytathat, mint vidéki üzleti tanácsadó, gazdasági fejlesztő, vidéki üzleti oktató és vezérigazgató.

Az Iskoláról

Kérdések