Keystone logo
University of West Alabama Online Oktatási Master: Kisgyermekkori fejlődés (nem tanúsítás)
University of West Alabama Online

Oktatási Master: Kisgyermekkori fejlődés (nem tanúsítás)

Livingston, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 14 586 / per semester *

Távoktatás

* félévenként 50 dolláros technológiai díj fizetendő

Bevezetés

A Nyugat-Alabamai Egyetem online korai gyermekkori oktatási mestere azoknak készült, akik a gyermekek életében a legkorábbi szakaszokban szeretnének pozitív változásokat elérni. Amint megtanulja a gyermekek mentális és fizikai egészségének elősegítésére szolgáló legjobb stratégiákat, kidolgoz egy készségkészletet, amely felkészíti Önt saját korai oktatási osztályának vezetésére, vagy viselkedési szakemberré válásra.

A program a legmegfelelőbb azoknak a dolgozó szakembereknek, akik karrierjüket a koragyermekkori fejlődésben és oktatásban kívánják elérni a mester szintű oktatás révén. A teljesen online formátum egyedülálló rugalmasságot kínál, amikor egyensúlyba hozza munkáját és személyes elkötelezettségeit. A Nyugat-Alabamai Egyetem azt akarja, hogy a szakmai és családi igényeinek megfelelő ütemben haladjon tovább a programon keresztül, ezért ellenőrizheti, hogy miként hozza létre és személyre szabja az ütemtervet.

A program előrehaladtával számos olyan témával találkozhat, amelyek felkészítik Önt a munkaerőpiacra való belépésre. Ide tartozik a tervezés, a technológia, a pszichológia és egyebek. Ezenkívül a koragyermekkori fejlődés mesterképzése világosabb és átfogóbb megértést nyújt a magatartási tervek és a korai tanulási tanterv kidolgozásában. Miután megküzdött ezekkel a területekkel, fel lesz szerelve egy fejlett eszközkészlettel, amely elősegíti karrierjét gyermekgondozási igazgatóként, óvodai tanárként, gyermekgondozóként, a kisgyermekkori programok programadminisztrátoraként és még sokan mások. Kérjen további információt a programról még ma.

Az Iskoláról

Kérdések